به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان، غلط املایی در اسکناسها با توجه به بازبینیهای گسترده و طولانیمدت امری محال به نظر میرسد، اما در اسکناسهای ۵۰ دلاری جدیدی که بانک مرکزی استرالیا روانه بازار کرده، آخرین حرف i در املای کلمه Responsibility (به معنای مسئولیت) جا افتاده است.
در حال حاضر، ۴۰۰ میلیون قطعه از این اسکناسِ فوقامنیتی و ضدجعل با این غلط املایی چاپ شده که طبق اعلام بانک مرکزی استرالیا، ۴۶ میلیون قطعه از آن به ارزش ۲/۳ میلیارد دلار (۱/۶ میلیارد دلار آمریکا) در شبکه پولی این کشور توزیع شده است.
اسکناس جدید ۵۰ دلاری شش ماه پیش وارد چرخه پولی استرالیا شد و تا روز گذشته که یک شهروند استرالیایی تصویر غلط املایی آن را در اینستاگرام خود منتشر کرد، هیچکس متوجه آن نشده بود.
یک مقام مسئول در بانک مرکزی استرالیا در واکنش به این خبر اعلام کرده که وجود غلط املایی در این اسکناس، اعتبار و ارزش مالی آن را کاهش نخواهد داد و در دور بعدی چاپ این اسکناس، این ایراد برطرف خواهد شد.
چاپ اسکناس ۵۰ دلاری جدید استرالیا با توجه به بهرهگیری از آخرین فناوریهای امنیتی برای مقابله با جعل شدن، هزینه زیادی به دولت این کشور تحمیل کرده است.
این اسکناس که برای نخستین بار، اکتبر گذشته به عنوان یکی از رایجترین اسکناسها وارد چرخه پولی استرالیا شد، منقش به تصویر اولین زنی است که در سال ۱۹۲۱ به پارلمان این کشور راه یافت.
غلط املاییِ کشف شده نیز مربوط به نقل قول اوست که پس از ورود به پارلمان استرالیا گفت: «این برای من مسئولیت بزرگی است که به عنوان اولین و تنها نماینده زن در این جایگاه قرار گرفتهام.»
انتهای پیام/
بهترین شیوه برای مبارزه با مشکلات کشور ما و دور زدن تحریم ها و جذب حداکثری صروت جهانی استفاده از پول رمزگذاری شده ملی با پشتوانه بانک مرکزی است با قابلیت استفاده از ظرفیت های الان کشور.
قطعا شیوه های نوین رمزنگاری به شیوه داخلی نه خارجی می تواند کمک بهتری برای امنیت این شیوه کند. ارائه این نوع پول در مبادی رسمی کشور مانند سفارت خانه ها فرودگاه ها بانکها حتی بانکداری مجازی به کشور ما قدرت بالا دستی فراوانی در مقابله با دلار آمریکا می دهد
کاش فهم درستی از این وضعیت و استفاده صحیح از تکنولوژی مدرن در کشور شکل گرفته و رئیس محترم پدافند غیر عامل نیز به این شکل هم مقابله جدی با رمز ارزها خارجی را هدف قرار دهند (نه شیوه های سنتی یا کم اعتبار) و هم جذب حجم عظیمی از ثروت جهانی با کمک ملت های دیگر را جذب کنیم
یا علی مدد