مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان زنجان گفت: موفقیت پروژه‌های صندوق توسعه ملی در گرو عملکرد قوی در حوزه آموزش و ترویج می‌باشد.

موفقیت اجرای پروژه های صندوق توسعه ملی در گرو عملکرد قوی در حوزه به گزارش خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از زنجان، خلیل آقاجانلو مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان زنجان در نشست با مسئولین این دستگاه جهت پیشبرد برنامه‌های مربوط به اجرای پروژه‌های صندوق توسعه ملی در سال‌های ۹۷ و ۹۸، بخش ترویج را مهم‌ترین اولویت اداره کل دانست و گفت: موفقیت پروژه‌های صندوق توسعه ملی در گرو عملکرد قوی در حوزه آموزش و ترویج می‌باشد.

آقاجانلو با بیان اینکه با جلب اعتماد مردم می‌توان در امورات تسهیل گری گام‌های مهمی در مسیر تحقق اهداف سازمان جنگل‌ها مراتع و آبخیزداری برداشت، تصریح کرد: با ایجاد ارتباط تنگاتگ بین بومیان روستا‌ها و اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری، می‌توان در حفظ و حراست از عرصه‌های ملی و توسعه و آبادانی مناطق موثرترین دستگاه اجرایی باشیم.

وی با اشاره به اینکه تکلیف معاونت‌های اداره کل جهت پیگیری پروژه‌های مربوط به صندوق توسعه ملی مشخص شده است، بر لزوم تعادل بخشی در بین شهرستان‌ها در حوزه تخصیص اعتبارات مربوط به این صندوق تاکید کرد.

در ابتدای این جلسه نهاوندی، دبیر ستاد آبخیزداری محور‌ها و مباحث مهم قابل مطرح مربوط به پروژه‌های آبخیزداری مربوط به صندوق توسعه در سال‌های ۹۷ و ۹۸ را اعلام و اولویت‌های سازمان متبوع جهت اقدامات عملی اداره کل منابع طبیعی استان را ارائه کرد.

وی همچنین بر لزوم شناسایی ظرفیت‌های تعاونی‌ها جهت تحقق رسالت‌های سازمان متبوع و بهره مندی از توانمندی حداکثری مردم تاکید کرد.

معاون آبخیزداری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان نیز با بیان اینکه پروژه‌های مربوط به سال جاری این بخش مشخص گردیده است، ابراز کرد: با توجه به میزان اعتبار تخصیص یافته از محل صندوق توسعه و با هدف عملیاتی کردن پروژه‌های سال ۹۸، در حال حاضر تشریفات مناقصه را شروع نموده و در حال انتخاب پیمانکاران مربوطه هستیم.

جعفر بیات همچنین بر لزوم اتمام پروژه‌های صندوق توسعه ملی مربوط به سال ۹۷ تاکید و به مشکلات پیش روی اجرای پروژه‌ها اشاره کرد.

معاون فنی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان زنجان نیز با اشاره به نقش آموزش و ترویج در سرعت بخشی به روند اجرای پروژه‌های صندوق توسعه ملی عنوان کرد: با توجه به جایگاه تسهیل گری در مناطق هدف، فاصله بین اجرا، تصمیم و بهره برداری بسیار کاهش می‌یابد.

جلیل سلطان نژاد با بیان اینکه حل مشکلات چالش‌های محلی موجود در مناطق اجرای پروژه‌های صندوق توسعه ملی با وجود تسهیل گر امکان پذیر است، اضافه کرد: اجرای طرح‌های مرتعداری نیازمند جدی تسهیل گران و همراهی روستاییان می‌باشد.

در این جلسه مکاریان نیز گزارشی از عملیات اجرایی سال ۹۷ حوزه آبخیزداری را ارائه کرد.

 حسنلو، رئیس اداره مرتع نیز از آمادگی اداره مرتع برای ساخت آبشخوار در صورت تامین اعتبار خبر داد.

انتهای پیام/ن
 

نقش مردم محلی در تحقق اهداف سازمان جنگل‌ها مراتع و آبخیزداری

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.