به گزارش خبرنگار حوزه قرآن و عترت گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، شاید با این موضوع در سطح جامعه مواجه شده باشیم که در شرایط فعلی اقتصاد کشور، ازدواج امری سخت است. برخی با جملات این چنینی دل جوانان را از انجام این عمل مهم خالی میکنند، اما چرا نباید در هر شرایطی از ازدواج دست کشید.
حجت الاسلام و المسلمین محمد صادق کفیل سخنران و کارشناس امور دینی در این باره به خبرنگار حوزه قرآن و عترت گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: ما دنبال آرامش هستیم. خدا میگوید راه آرامش ازدواج است. باید ببینیم خداوند در قرآن چگونه ازدواج را راه آرامش میدانند. خداوند متعال میفرمایند، وَمِنْ آیَاتِهِ أَنْ خَلَقَ لَکُم مِّنْ أَنفُسِکُمْ أَزْوَاجًا لِّتَسْکُنُوا إِلَیْهَا وَجَعَلَ بَیْنَکُم مَّوَدَّةً وَرَحْمَةً ما از جنس شما همسرانی قرار دادیم که به وسیله آنها آرامش داشته باشید.
وی افزود:بعضی اشکال میگیرند که ازدواج، مشکل است؛ ما زن گرفتیم اما آرامش پیدا نکردیم. در جواب باید بگوییم که برای موضوع ازدواج دو راهکار وجود دارد. خداوند در آیه فوق میفرمایند، جَعَلَ بَیْنَکُم مَّوَدَّةً وَرَحْمَةً مودت یعنی چه؟ یعنی محبت همراه عمل. خداوند میفرمایند فقط به همسرت نگو فدایت شوم و دورت بگردم، محبتت را نشان بده.
وی افزود: مودت یعنی انسان وقتی همسرش را دوست دارد با او همراهی و مدارا کند و با او قدم بر دارد. اگر فرد این کارها را انجام دهد، دیگر نمیگوید در زندگی عقب افتادم و در ازدواج به جایی نرسیدم. این فرد دِگر بین میشود و دیگر خود گرا نیست. دِگر گرا و جمع گراست. حالا رحمت یعنی چه؟ رحمت یعنی توجه یک طرفه؛ خدا میگوید میخواهی در زندگیت آرامش باشد؟ توجه کن؛ توجهی که بدون توقع باشد.
وی ادامه داد:رحمت یعنی توجه کردن، اما توقع نداشتن؛ زحمتی که زن و شوهر در زندگی میکشند، مزدش را فقط خدا میتواند بدهد. پس از یکدیگر توقع نداشته باشیم که زندگی کنیم و با هم و برای هم باشیم.
انتهای پیام/
نمیخوای همه چی رو با هم بذارت تو دامنت؟