برنامه گفتگو محور «اختیاریه» درباره موضوعات مختلف با میهمانان متفاوتی گفتگو می‌کند.

به گزارش حوزه رادیو تلویزیون گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان،این برنامه پیش از این در سه روز پایانی هفته از شبکه پنج پخش می‌شد، اما در شب‌های رمضان و همزمان با لحظات افطار هرشب به روی آنتن می‌رود.اختیاریه در هفتمین قسمت میزبان رضا محمودی و همسرش از اهواز بود.

ابتدا محمودی درباره آشنایی با همسرش توضیح داد و گفت: پسر ارشد خانواده هستم و بعد از اینکه وارد بازار کار شدم به صورت کاملا سنتی با همسرم ازدواج کردم.

وی ادامه داد: من بسیار عجول هستم و در روز خواستگاری به خانواده همسرم گفتم من می‌خواهم یک ماهه همه مراسم‌ها را برگزار کنیم.همان شب به همسرم قول دادم او را خوشبخت می‌کنم. اما از همسرم خواستم، چون من خواهر ندارم، شش دختر داشته باشیم.

محمودی افزود: اولین بار که همسرم باردار شد بچه ما دو قلو بودند، اما به خاطر تشکیل نشدن قلب یکی از بچه‌ها آن‌ها سقط شدند.اما برای دومین بار که می‌خواستیم صاحب فرزند شویم در سونوگرافی متوجه شدیم چهار قلو هستند من با شنیدن این خبر بسیار خوشحال شدم و لحظات شادی را تجربه کردم.

اما قصه این خانواده به اینجا ختم نمی‌شود و فرزندان آن‌ها در ۳۱ هفتگی به دنیا می‌آیند و به خاطر همین در بیمارستان بستری شدند.

وی ادامه داد:، اما یکی از فرزندان من‌به خاطر سهل انگاری یکی از پرستاران فوت می‌کند چراکه به ما گفتن دچار خفگی شد. توهین وجسارتی به شغل پرستاری نمی‌کنم، اما متین عزیزم رفت. اما فرزند دیگرم به خاطر عفونت هنوز در بیمارستان است و مبینا و مبین در خانه هستند.

محمودی از مخارج سنگین بیمارستان برای بستری فرزندش و هزینه‌های داشتن چند قلو صحبت کرد و گفت: در این مدت کمک‌هایی از طریق فضای مجازی به ما رسیده، اما من به خاطر نگه داری بچه‌ها بیکار هستم و شغلی ندارم به همین خاطر هزینه‌ها هر روز بیشتر می‌شود.

این خانواده همزمان باهمه این مشکلات درگیر سیل اهواز هم شدندچراکه خانه و بیمارستانی که فرزند آن‌ها بستری است دچار سیل هستند.

رییس داوطلبان هلال احمر طی تماسی با عوامل برنامه اختیاریه گفت: اگر فرم سیل زده داشته باشند هزینه آن‌ها را پرداخت می‌کنند حتی تا ده میلیون تومان هزینه را پرداخت خواهند کرد.

در بخش پایانی اختیاریه میزبان خانواده جعفری از استان شیراز بود. قصه فرزندان آن‌ها در زمان خودبسیار خبرساز شده است.آن‌ها صاحب دوقلو می‌شوند، اما فرزندان دوقلوی پسر که از ناحیه سینه و شکم به هم متصل بودند.

مادر این دوقلوها، در ماه پنجم بارداری پس از تشخیص مشکل دوقلو‌ها تقاضای سقط جنین داشته که با اطمینان تیم پزشکی شیراز نسبت به امکان موفق جداسازی، بارداری ادامه یافته و چهار ماه پس از تولد، با همت تیم پزشکان شیراز این جراحی با موفقیت در تاریخ پزشکی ایران به ثبت رسید.

این دوقلو‌های که اکنون زندگی جداگانه‌ای را تجربه می‌کنند، هم اکنون دانش آموز کلاس اول دبستان هستند. تا پیش از این موردی از موفقیت در این جراحی و یا زنده ماندن هر دو قل، به ثبت نرسیده است.

 

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار