به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد ، محمدحسین جمال پور معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد استان یزد بابیان اهمیت بحث مددکار محوری در کمیته امداد گفت: ۶۰ مشاور و مددکار خانواده به صورت تخصصی در کمیته امداد استان یزد مشغول فعالیت هستند که بیش از ۶۶ درصد آنان زن و ۳۴ درصد مرد هستند.
وی بابیان اینکه تمرکز مددکاران این نهاد بر توانمند سازی و ایجاد اشتغال پایدار برای مددجویان تحت حمایت است، افزود: هماکنون به ازای هر مددکار خانواده به طور میانگین ۳۵۰ پرونده مددجویی وجود دارد.
معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد استان یزد ادامه داد: هدفگذاری مددکاران خانواده این نهاد آمادهسازی ذهن مددجویان تحت حمایت برای ورود به عرصه کار و تلاش و داشتن جامعهای سالم و همچنین تشویق به ازدواج مجدد است.
جمال پور گفت: بستههای خدماتی مختلفی برحسب نیاز به مددجویان تحت حمایت ارائه میشود و رویکرد ارائه این خدمات، توانمندسازی جامعه هدف تحت حمایت و حفظ خانوادههای نیازمند در مقابل آسیبهای اجتماعی و ارتقای سلامت اجتماعی آنان است.
وی بابیان اینکه کار مددکاری از ارزش بالایی برخوردار است، افزود: نیازمندانی که برای دریافت خدمات حمایتی به کمیته امداد مراجعه میکنند، پس از بهرهمندی از خدمات و مشاورههای لازم از سوی مددکاران طی مدتزمان مشخص توانمند شده و از تحت حمایت خارج میشوند.
انتهای پیام/ی