وی افزود: کارخانههای متروکه به کارخانههای نوآوری تغییر رویکرد دادند. استارتاپها و بعضی شرکتهای دانش بنیان در این کارخانهها مستقر میشوند و در حقیقت فضای این کارخانههای فاقد استفاده با بازسازی مجدد روح و جان تازهای میگیرند؛ در پی این برنامه، در یکی از کارخانههای متروکه، بزرگترین استارتاپ کمپ خاورمیانه راه اندازی شد.
به گفته قادریفر، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به دنبال ایجاد فضایی برای شتاب دهی به کسب و کارهای نوپا و استارتاپهایی است که توانایی تامین هزینههای آغاز کار خود را ندارند به همین دلیل به دنبال ایجاد فضایی برای گرد هم آوری استارتاپها با کمترین هزینهها بودیم.
وی همچنین تصریح کرد: کارخانههای نوآوری این فضا را برای جوانان و تحقق ایدههای نوی آنها فراهم کرد. بسیاری از شرکتهای دانش بنیان متولد شده از دل استارت آپها پس از رونق کسب و کار از کارخانه جدا میشوند و به طور مستقل به کار خود ادامه میدهند.
معاون توسعه فناوریهای راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ادامه داد: در حال حاضر بزرگترین کارخانه نوآوری آسیای جنوب غربی در تهران شکل گرفته است و همپای مدلهای خارجی این طرح در دنیا حرکت میکند.
قادریفر ادامه داد: کارخانه نوآوری آزادی به عنوان یکی از مجموعههای پارک فناوری پردیس در غرب تهران، نگین ارزشمند زیست بوم نوآوری در ایران به شمار میرود.
انتهای پیام/