به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، کنکور یکی از مهمترین آزمونهای زندگی هر فرد و جزو خاطرات فراموش نشدنی عمر تحصیلی او به حساب میآید.
در واقع کنکور را میتوان ثمره ۱۲ سال تحصیل در کلاس درس دانست که بخشی از زندگی و آینده فرد را رقم میزند و در این بین نکته مهم و قابل توجه، چگونگی استفاده از این فرصت و تبدیل آن به نقطه عطفی برای رسیدن به موفقیت است.
روش درست مطالعه برای کنکور، برنامهریزی مناسب، خواب کافی، تغذیه مناسب و مغذی، همراهی خانواده، ورزش، داشتن هدف، دوری از استرس و اضطراب، توکل و ایمان به خدا، همت بالا، استفاده از کتاب درسی و منابع کمک آموزشی مناسب و معتبر و مشاوره با اساتید و مشاوران مجرب از نکاتی است که داوطلبان باید در طول دوران مطالعه برای کنکور مدنظر قرار داد و آن را رعایت کرد.
بیشتر بخوانید: کنکور ۹۸/ دمنوش مفید و پرطرفداری که استرس کنکوریها را تار و مار میکند
برای اینکه بدانید کنکور غولی نیست که شما در ذهن ساختهاید و میتوان با آرامش کامل و برنامهریزی مناسب شبیه یک آزمون معمولی با آن رفتار کرد؛ قصد داریم از این پس با بسته ویژه کنکوریها شما را با نکات مهم و مطالب کلیدی کنکور آشنا کنیم تا ضمن رسیدن به آرامش و دوری از استرس، روش های موفقیت را کسب کنید و نتیجهای مطلوب و قابل قبول در کنکور به دست آورید.
حیدر عظمایی پژوهشگر طب سنتی در گفتوگو با خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: هرگونه فشار روانی به کنکوریها میتواند قدرت تفکر و یادگیری کنکوریها را دچار اختلال کند؛ کنکوریها برای موفقیت در کنکور نیاز به انگیزه دارند و در این بین اگر تشویق و تحسین خانوادهها بسیار تاثیر گذار خواهد بود، همچین خانوادهها برای ایجاد چنین حسی، از مشاورههای مجرب استفاده کنند.
وی اظهار کرد: به علت اینکه مغز به استراحت و بازنگری اطلاعات نیاز دارد، از این رو کنکوریها باید روز و شب امتحان دیگر مطالعه را کنار گذاشته و در این شب از غذای مناسب میل کنند.
بیشتر بخوانید: کنکور ۹۸/ در فصل امتحانات نهایی چگونه برای کنکور درس بخوانیم؟
این پژوهشگر طب سنتی گفت: کنکوریها باید روز آزمون صبحانه کاملی میل کنند؛ این صبحانه میتواند شامل انواع شیرهها و ارده باشد همچنین مویز و بادام نیز مفید است. بدن و مغز نیاز به دریافت انرژی زیادی دارد که با آب میوههای طبیعی، سبزیجات، ویتامینها و غیره میتوان این نیاز را برطرف کرد.
عظمایی بیان کرد: در حالت کلی مغز به املاح و ویتامینهایی مثل پروتئین، فسفور، سلنیوم، منیزیوم، اسید چرب امگا ۳، آهن و گروه ویتامینهای D، ویتامینهای C، ویتامینهای B و ویتامینهای E نیاز دارد، همچنین بهتر است این افراد لیمو ترش به همراه عسل استفاده کنند و از جوانهها به اندازه کافی بهرهمند شوند، همچنین از مصرف غلات و نانهای سبوس دار غافل نشوند.
وی گفت: خوردن دمنوشهایی مانند زنجبیل با عسل و نعنا با عسل میتواند مغز را سرحال کند، در کنار این موارد استشمام بوهای خوب مانند گلاب و عطر گل محمدی برای مغز بسیار مفید و مناسب است و انرژی مغز را افزایش خواهد داد.
انتهای پیام/