به گزارش خبرنگار حوزه حقوقی- قضایی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، در هفته اول ماه مبارک رمضان به همراه جمعی از دوستان به قصد افطار کردن به دربند رفتیم، تقریبا سه ساعتی تا اذان مغرب باقی مانده بود. همان طور که از کنار رستورانها یک به یک رد میشدیم.
باز بودن درب برخی از رستورانهایی که آماده پذیرایی از افرادی بودند که ساعاتی قبل از افطار برای تفریح و خوش گذارنی به آنجا مراجعه میکردند و همچنین تعداد رستورانهایی که به ظاهر هیچ فعالیتی نداشتند، اما درب نیمه باز آنها آماده پذیرایی از افراد و حتی چاق کردن قلیان بودند و مشتریان خواست خودشان را داشتند نیز توجه را جلب میکرد، اما در این میان تعدادی از رستورانها هم به صورت کامل تعطیل بودند و با نزدیکتر شدن به اذان مغرب فعالیت خود را آغاز میکردند.
هنگامی که از کنار رستورانها رد میشدیم، با لبخند با عناوینی چون غذا حاضر است، بفرمایید داخل و یا حتی گفتن جملاتی با خنده همچون پکیچ کامل روزه خواری موجود است، شما را به داخل رستوران دعوت میکردند و زمانی که میگفتیم برای افطار اینجا آمدیم، این بار برای افطار دعوت میکردند.
این امری طبیعی است که هر ساله با آغاز ماه مبارک رمضان فعالیت تمامی اغذیه فروشیها و رستورانها محدود میشود و آنها تنها از یک ساعت قبل از افطار تا سحر اجازه فعالیت دارند و در غیر این صورت به گفته مسئولان مربوطه هرگونه فعالیت رستورانها در ساعاتی غیر از ساعات تعیین شده تخلف محسوب میشود، اما در این میان همچنان رستورانهایی در محله دربند وجود دارند که به صورت مخفیانه یا حتی نیز مشهود در چند ساعتی قبل از افطار فعالیت خواهند داشت.
در راستای همین موضوع وحید آقا بیک رئیس سازمان تعزیرات حکومتی شهرستان شمیرانات در گفتگو با خبرنگار حوزه حقوقی- قضایی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: در ماه رمضان تمامی رستوران داران و مراکز عرضه کننده موادغذایی گرم باید یک ساعت قبل از اذان مغرب نسبت به آغاز فعالیت خود اقدام کنند.
رئیس سازمان تعزیرات حکومتی شهرستان شمیرانات تصریح کرد: با اعلام گزارش کارشناسان وزارت صنعت، معدن و تجارت و یا از سوی شهروندان مبنی بر فعالیت غیرمجاز مراکز صنفی عرضه موادغذایی گرم و رستورانها پیش از زمان تعیین شده، بازرسان گشت تعزیرات حکومتی در شهرستان شمیرانات با تشکیل پرونده تخلفاتی با متخلفان برخورد خواهند کرد.
حال باید گفت که سالهاست فعالیت رستورانها در ماه رمضان در خارج از ساعات تعیین شده تخلف محسوب میشود و رستورانها و اغذیه فروشیها تنها با رعایت شرایطی همچون ارائه غذای سرد آن هم فقط بیرون بر اجازه فعالیت دارند و در کنار تمام قوانین و اطلاعیههای اعلامی هر ساله قبل از ماه رمضان، رستورانهایی وجود دارد که به این قوانین توجهی نمیکنند.
در این خصوص محمدرضا علی اکبری رئیس اداره بازرسی مدیریت عملکرد و امور حقوقی فرمانداری شهرستان شمیرانات نیز در گفتگو با خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، در واکنش به فعالیت رستوران داران محله دربند چند ساعت قبل از آغاز مراسم افطار در ماه مبارک رمضان، اظهار کرد: رستواران داران برای ارائه خدمات و سرویس دهی به مشتریان خود در ماه مبارک رمضان از یک ساعت قبل از شروع اذان مغرب میتوانند فعالیت خود را آغاز کنند و سرویس دهی به شهروندان را تا ساعاتی پس از اذان مغرب و تا سحر ادامه دهند.
علی اکبری تصریح کرد: در پی بازدیدهای میدانی از رستورانهای دربند، بازرسان ما با چنین مواردی مواجه نشدند و در صورت مشاهده موارد این چنینی ضمن تشکیل پرونده تخلفاتی، طبق مقررات با افراد متخلف برخورد خواهد شد.
همچنین در ادامه سرهنگ بابک نمک شناس رئیس مرکز اطلاع رسانی فرماندهی انتظامی تهران بزرگ، در گفتگو با خبرنگار حوزه حوادث و انتظامی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، در واکنش به فعالیت غیرمجاز رستوران داران محله دربند در ساعاتی پیش از افطار، اظهار کرد: با توجه به تاکید سردار حسین رحیمی فرمانده انتظامی تهران بزرگ، فعالیت رستوران داران و مراکز طبخ غذا از زمان سحر تا یک ساعت مانده به افطار ممنوع است و طبق قوانین با مرتکبان این عمل برخورد خواهد شد.
سرهنگ نمک شناس خاطرنشان کرد: در صورت اعلام گزارشی مبنی بر فعالیت غیرمجاز رستوران داران و مراکز پخت و پز در هر نقطه از پایتخت، پلیس پس از بررسی موضوع با متخلفان برخورد خواهد کرد.
در نتیجه اگر این عمل خلاف قانون و تخلف است، بهتر است تا نظارتهای لازم از سوی مسئولان مربوطه صورت گیرد تا تمامی رستورانها قوانین موجود را رعایت کنند.
انتهای پیام/
شاید مسافر باشه
مریض باشه
اوضات هم خوب بشه نمیگیری
خودتو گول نزن
در حالی که برای مسافر بعد از ظهر هیچ مجوزی برای روزه خواری وجود ندارد.
لطفا گزارشی تهیه فرمایید.
وقتی تموم میشه من خیلی دلم میگره
شاید یکی مسافر باشه. شاید هم بچه تو خونه داشته باشه و بخواد براش از بیرون بخره
کسی که اراده ی قوی داشته باشه روزه اش رو با دیدن روزه خواری دیگران نمی خوره
کسی دیگرات رو مجبور به روزه گرفتن نمیکنه حتی خدا هم این کار رو نرده .. ولی وقتی جنبه عمونی پیدا میکنه قضیه اش متفاوته. لابد میگید چطور ؟ لطفا شما که دست به انتقادتون خوبه یه کم تحقیق کنید تا بفهمید
ثالثا اگر شما متن را بخوانید گفته میشه صاحب رستوران افراد را به روزه خواری دعوت کرده...
خخخ
اگه توجه کنید میگه غذای سرد میتونه سرو کنه پس مسافر هم میتونه یه باار غذای سرد یا حاضری استفاده کنه
خوردن نون پنیر برای یه وعده که اشکال نداره
بهتر دوستان همه چیزو باهم مخلوط نکنید
یکی میاد سفر تا روزه نگیره وقتی تشییع جنازه اش کردن بچه هاش پول بدن یکی براش بگیره شاید دم در بهشت راهش بدن
چیکارش دارین
حتما باید صد تا کفن بپوسونه تا بفهمیم
ماه خدا حرمت داره بدبخت اونکه حرمت نمیدونه چیه
چی بگم آخه
میخوام ازش دفاع کنم گناه داره آخه
رسیدگی لطفا