به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ،اردشیر شهرکی با بیان اینکه برداشت انبه تا پایان تیر در سیستان و بلوچستان ادامه دارد، اظهار داشت: انبه در سطح هزار و ۵۰۰ هکتار از باغات میوه استان کشت میشود که هزار هکتار آن بارور و بقیه غیر بارور است.
وی ادامه داد: پیش بینی میشود در پایان فصل برداشت حدود ۱۴ هزار تن از این محصول تولید و روانه بازار مصرف شوند.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان بیان کرد: شهرستانهای سرباز، نیکشهر، قصرقند و چابهار عمده مناطق کشت انبه در این استان محسوب میشوند.
وی افزود: ۹۰ درصد انبه تولیدی در سیستان و بلوچستان به صورت سبز برای تهیه ترشی برداشت میشود.
شهرکی بیان کرد: انبه میوه گرمسیریست و سرشار از ویتامینهای A، B و C، کربوهیدرات ها، اسیدهای چرب، پروتئینها، اسیدهای عالی و مواد معدنی است.
وی سیستان و بلوچستان را بهشت میوههای گرمسیری معرفی کرد و گفت: شرایط آب و هوایی گرم، مرطوب و تقریبا استوایی این استان را به خواستگاه متنوعترین میوههای گرمسیری کشور تبدیل کرده، میوههایی خاص که در مزه و نمونه کم نظیر بوده و توجه هر مخاطبی را به خود جلب میکند.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان ادامه داد: گواوا، چیکو، سیتاپُل، پاپایا، جَم، تمبر هندی، بیرام، جمبولان، کنار، انبه، موز و بسیار نامهای دیگر از جمله میوههای تولیدی جنوب این استان است که در ظاهر و طعم بی نظیر است.
انتهای پیام/گ