به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران از سنندج ، استاندار کردستان امروز در دیدار با فرمانده انتظامی استان با قدردانی از تلاشهای پلیس در راستای مقابله با عوامل تهیه و توزیع مواد مخدر گفت : برنامهریزی در زمینه پیشگیری از اعتیاد، آگاهسازی شهروندان و توانمندسازی آنان سبب کاهش آمار اعتیاد به مواد مخدر در جامعه میشود.
وی افزود: برخورد و اقدامات سلبی جهت مبارزه با موادمخدر بهتنهایی نتیجهبخش نیست بلکه باید با اقدامات فرهنگی، پیشگیرانه، عزم راسخ و همکاری خانوادهها و همه اقشار مختلف جامعه با این پدیده شوم مقابله کرد.
استاندار کردستان با اشاره به گسترش اعتیاد در بین جوانان جامعه، بر ضرورت مقابله با مواد مخدر و توجه هر بیشتر مسئولان نسبت به پیشگیری از این معضل تاکید و تصریح کرد: باید رویکرد جدی برای مبارزه با این پدیده شوم در جامعه ایجاد شود.
وی تاکید کرد: احساس مسئولیت اجتماعی نسبت به پدیده اعتیاد و مواد مخدر باید تقویت شود تا مبارزه با این آسیب مهم نتیجهبخش باشد.
مرادنیا با تاکید بر اینکه آموزشهای پیشگیری از اعتیاد در استان کردستان نهادینه شود، یادآور شد: باید همه اقشار جامعه در راستای کاهش آسیبهای اجتماعی تلاش و احساس مسئولیت کنند تا به اهداف مورد نظر برسیم.
۷۵۵ معتاد متجاهر در کردستان جمعآوری شد
فرمانده انتظامی استان کردستان نیز در این نشست با بیان اینکه مبارزه با باند و عناصر تهیه و توزیع مواد مخدر یکی از مطالبات بهحق مردم از پلیس است، اظهار داشت: نیروی انتظامی در راستای تحقق خواسته مردم از هیچ تلاشی دریغ نکرده و با تمام توان محیط را برای فعالیت مجرمانه این افراد ناامن خواهند کرد.
سردار علی آزادی مقابله با مواد مخدر و اعتیاد را ماموریت بزرگ و خطیر عنوان کرد و افزود: اعتیاد بستر بسیاری از آسیبهای اجتماعی است و به همین دلیل فعالیت در این حوزه نیاز به همت، کار جهادی و همدلی دارد.
وی با بیان اینکه مقابله تنها راه ریشهکن کردن اعتیاد نیست، گفت: مبارزه با مواد مخدر نیازمند عزم جدی و همگانی است و در این راستا «راهبرد اجتماعیشدن مبارزه با اعتیاد» بهترین راهکار برای پیشگیری از گسترش این معضل در جامعه است.
آزادی در پایان سخنان خود با اشاره به اقدامات صورت گرفته در راستای مقابله با مواد مخدر در استان خاطرنشان کرد: از ابتدای سالجاری تاکنون، با تلاش ماموران انتظامی کشفیات مواد مخدر نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۲۰ درصد رشد داشته و در طول همین مدت ۷۵۵ نفر از معتادان متجاهر جمعآوری و بخشی از آنان برای درمان به مراکز ترک اعتیاد معرفی شدند.
انتهای پیام/ع