به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل وزارت اقتصاد و دارایی (شادا)، فرهاد دژپسند، طی سخنانی در هفتمین نشست کمیته اقتصاد کلان وزارت اقتصاد که با حضور اقتصاددانان عضو کمیته، معاونان و مدیران این وزارتخانه و همچنین رئیس، معاون پژوهشی و جمعی از اساتید دانشگاه علامه طباطبایی با موضوع ارائه گزارش خوشه مشورتی پولی و بانکی دانشگاه مذکور برگزار شد، اظهار داشت: کاری که دانشگاهها برای تشکیل کارگروههای تخصصی به منظور رفع مشکلات اقتصادی کشور انجام دادهاند، کاملاً بدیع و درخور تقدیر است.
وی با اشاره به گزارش ارائه شده از سوی کارگروه تخصصی خوشه مشورت بانکی دانشگاه علامه طباطبایی گفت: معمولاً طرحهای پیشنهادی دانشگاهها در این زمینه و زمینههای مشابه، به دلیل شکاف موجود بین دانشگاهها و دستگاههای اجرایی، کلی و با چالشهایی در اجرا همراه هست؛ اما طرح ارائه شده در این جلسه، به دلیل سوابق اجرایی برخی دوستان عضو کار گروه، تا حد قابل توجهی متفاوت و متمایز است.
بیشتر بخوانید: بودجه، پول دولت نبوده و بیت المال است
دژپسند ادامه داد: این درست که همه ما میگوئیم بانکها از حجم بالای داراییهای منجمد و شرکتهای مازاد در رنج هستند، اما چگونه با طرحهای پیشنهادی میتوان بانکها را از این مشکل رها کرد؟ آیا یک نسخه واحد را میتوان در همه بانکها اجرایی کرد.
وزیر اقتصاد خطاب به جامعه دانشگاهی کشور تصریح کرد: برای حل این معضل و سایر معضلات نظام بانکی، طرحهای خودتان را به طور اختصاصی برای یک معضل و یک بانک مشخص، با معرفی گامها و قدمهای اجرایی مورد نیاز و نیز آثار و دست آوردهای آن، به معاونت بانکی وزارت اقتصاد پیشنهاد بدهید تا پس از بررسی به مورد اجرا گذاشته شود.
انتهای پیام/