به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، حتما شما هم نام آرتریت روماتوئید را زیاد شنیده اید، یک بیماری مزمن، پیش رونده و از بین برنده سیستم ایمنی بدن. این بیماری ناتوان کننده برای همیشه با بیمار میماند و در زمانهایی عود میکند. برای همین کارشناسان تغذیه خوراکیهایی را برای کاهش درد و التیام التهاب پیشنهاد میکنند.
بهترین غذاها
گشنیز:
گیاهی است که به نام جعفری چینی هم شناخته میشود و جالب این که در تمام جهان، از مکزیک تا تایلند، بهعنوان بخش مهمی در تهیه غذاهای مختلف محسوب میشود.
زردچوبه:
یک ادویه خردلی- زرد زنگ است که در آسیا یافت میشود و از خانواده ریشه زنجبیل است. ماده موثره آن کورکومین نامیده میشود که مشخص شده به کاهش التهابات در سطح سلولی کمک میکند.
زنجبیل
زنجبیل نیز حاوی ترکیباتی است که خاصیت ضدالتهابی دارند، اما توجه داشته باشید که زنجبیل میتواند منجر به رقیق کردن عروق خونی شود. پس اگر داروهای رقیق کننده خون مثل کومادین (وارفارین) مصرف میکنید قبل از اضافه کردن زنجبیل به رژیم خود با پزشک مشورت کنید.
آناناس
ساقه این میوه حاوی آنزیمی به نام بروملین است که به کاهش التهاب در استئو آرتریت و آرتریت روماتوئید کمک میکند.
روغن ماهی
در ماهیهای سالمون، ساردین و ... یافت میشود، حاوی اسیدهای چرب امگا ۳ است که به کاهش التهاب و علایم آرتریت روماتوئید کمک میکند. در مطالعهای روی افراد بزرگ سال سالم مشخص شد مکمل روغن ماهی، اضطراب و التهاب را کاهش میدهد. پس سعی کنید هفتهای دو بار از ماهیهای چربی مثل سالمون یا مکملهای روغن ماهی استفاده کنید.
منبع: روزنامه خراسان
انتهای پیام/