به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، سرهنگ رامین پاشایی معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا اظهار کرد: به تازگی تعدادی از مجرمان با راه اندازی سایت و ارسال پیامک اقدام به تحریک و هدایت مردم به درگاههای جعلی بانکی با عنوان جلوگیری از قطع یارانهها میکنند که در این خصوص پروندههای قضائی لازم تشکیل و در دست پیگیری است.
وی ادامه داد: پس از هدایت متقاضیان به این صفحات و درگاههای جعلی (فیشینگ)، افراد کلاهبردار و سود جو با به دست آوردن اطلاعات کارت بانکی قربانیان نسبت برداشت غیر مجاز از حساب آنان اقدام میکنند.
سرهنگ پاشایی با اعلام جعلی بودن یک سایت نیازمندی دریافت یارانه نقدی به نشانی ww.yaranesms.com از شهروندان درخواست کرد: فریب اینگونه سایتها را نخورند.
معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا با اشاره به اینکه عموم مردم چطور میتوانند از گرفتار شدن در دام چنین سایتها و سامانههایی پیشگیری کنند، گفت: شهروندان توجه داشته باشند اخبار را از سایتهای رسمی سازمانها پیگیری کرده و اگر پیامکی به دست آنها رسید و موارد دیگر، حتماً صحت آن را با مراجعه به سایت همان سازمان بررسی کنند، مثلاً در مورد یارانهها لازم است اخبار دقیق از سایت سازمان هدفمندی یارانهها و وزارت کار و رفاه اجتماعی پیگیری شود.
این مقام انتظامی ادامه داد: مسئله دیگر آدرس سایتها است، شهروندان میبایست توجه داشته باشند به طورکلی تمام سایتهای رسمی و خدماتی در داخل کشور به دامنه IR ختم میشوند و سایتهایی با دامنه.COM و …، سایت نهادهایی مانند سازمان هدفمندی یارانهها و … نیست.
وی تصریح کرد: مهمتر از همه این است، هیچ نهاد رسمی از شهروندان تقاضای رمز دوم کارت، CCV ۲ و نظایر آن را نمیکند و اگر سامانهای چنین مشخصاتی را بخواهند قطعاً جعلی میباشد و با هدف جرایم مالی ایجاد شده است.
سرهنگ پاشایی گفت: در صورت اینکه هموطنان به دلیل عدم آگاهی اطلاعات بانکی خود را در اختیار این افراد سود جو وکلاهبردار قرار داده اند، لازم است سریعا رمز دوم اینترنتی خود را تغییر دهند و برای فعال سازی رمزهای یک بار مصرف کارتهای بانکی خود اقدام کنند.
معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا در پایان از عموم مردم خواست، هشدارهای پلیس فتا را جدی گرفته و در صورت مواجهه با موارد مشکوک موضوع را سریعاً از طریق وبسایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir بخش تماس با ما به این حوزه پلیسی گزارش کنند.
انتهای پیام/