استاندار فارس گفت: طبق مصوبات و قوانین تمامی دستگاه های اجرایی استان فارس مکلف هستند ۳۰ درصد از اعتبارات خود را در بافت های فرسوده هزینه کنند.
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، عنایت الله رحیمی استاندار فارس در جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان با تاکید بر اینکه سال ۹۸ با عنوان رونق تولید نامگذاری و بیانیه گام دوم انقلاب نیز تبیین شده است، بر لزوم تدوین برنامههای عملیاتی به منظور اجرای این راهبردها در جلساتی همچون شورای برنامه ریزی تاکید کرد.
وی با بیان اینکه توجه به نامگذاری شعار سال و بیانیه گام دوم انقلاب نباید به درج در سربرگها خلاصه شود، عنوان کرد: این راهبردها به عنوان سند بالا دستی باید عملیاتی شده و از مشکلات مردم بکاهد.
رحیمی با اشاره به وضعیت اقتصادی موجود در کشور و غیر قابل پیش بینی بودن میزان تحقق درآمدها در سال جاری، بر لزوم اولویت بندی در اجرای برنامهها و پروژهها تاکید کرد و افزود: طرحهای تاثیرگذار به ویژه پروژههایی که بیش از ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند باید در اولویت تامین اعتبارات و اجرایی شدن قرار گیرد تا سرمایه گذاریهایی که انجام شده مورد استفاده قرار گیرد.
رئیس شورای برنامه ریزی و توسعه استان فارس با تاکید بر استفاده از ظرفیتهای بودجه، از مدیران دستگاههای اجرایی خواست، از ظرفیت تهاتر در قانون بودجه به خوبی استفاده کنند.
وی ادامه داد: انتظار داریم استان فارس مقام اول استفاده از ظرفیت تهاتر در سال ۹۸ را داشته باشد.
استاندار فارس همچنین ظرفیتهای تبصره ۱۹ و ۱۸ قانون بودجه در مشارکت بخش خصوصی و واگذاری پروژههای دولتی به بخش خصوصی را بسیار اثر گذار دانست و عنوان کرد: در صورتی که بعضی پروژهها جذابیت لازم برای سرمایه گذار نداشته باشند مجموعه مدیریت استان آمادگی دارد از اختیارات قانونی برای جذاب کردن این پروژهها استفاده کند.
رحیمی بخشی نگری در اجرای این پروژهها و بهره نگرفتن از توان بخش خصوصی را تفکری سنتی دانست که با شرایط امروز کشور مغایرت دارد.
نماینده عالی دولت در استان فارس به موقعیت جغرافیایی و مخاطرات و بلایای طبیعی که استان فارس را تهدید میکند اشاره کرد و افزود: توجه به بازآفرینی بافتهای فرسوده شهری از اهمیت ویژه ایی برخوردار است.
وی ادامه داد: سال گذشته در ستاد بازآفرینی مصوب شد هر یک از دستگاههای اجرایی مکلفند ۳۰ درصد از اعتبارات خود را در بافتهای فرسوده هزینه کنند که مجموعه راه و شهرسازی و معاونت عمرانی استانداری باید این موضوع را رصد کنند و در کمیته برنامه ریزی شهرستانها که تشکیل شد باید به تخصیص این ۳۰ در صد توجه کنید.
رحیمی از مدیران دستگاهای اجرایی خواست پیگیری جذب و جلب سرمایههای بانکی در سطوح ملی و استانی از سوی دستگاهایی که پروژههایی تعریف کرده اند، تعامل مثبت با نهادهایی همانند ستاد اجرایی فرمان امام و کمیته امداد امام (ره) که منابع مالی و اعتباراتی در جهت محرومیت زدایی و عمران تخصیص میدهند، توجه به جذب اسناد خزانه تعیین و تکلیف املاک مازاد دستگاهها و توجه به اجرای تفاهم نامههایی که در سطوح ملی منعقد شده است را در دستور کار قرار دهند.
استاندار فارس در بخش دیگری از سخنان خود به جمعیت دو میلیونی کلانشهر شیراز و اهمیت خدمت رسانی به این جمعیت اشاره کرد و از شهرداری شیراز خواست با حرکتی رو به جلو بسترهای سرمایه گذاری را فراهم کنند.
وی تاکید کرد: مدیریت ارشد استان از هیچ اقدامی برای مساعدت به شهرداری دریغ نخواهد کرد.
انتهای پیام/م