گفت: طرح نظارت بر مواد غذایی پرمصرف در ماه مبارک رمضان، همزمان با آغاز این ماه با گشت‌های بازرسان استاندارد آغاز شد.

نظارت بازرسان استاندارد بر بازار مواد غذایی پرمصرف در ماه رمضانبه گزارش  گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از روابط عمومی اداره‌کل استاندارد استان تهران، محمودرضا طاهری با اشاره به اجرای طرح رمضان، اظهار کرد: همه ساله و همزمان با ماه مبارک رمضان، طرح نظارتی رمضان از سوی ادارات کل استانی اجرا می‌شود و اجرای این طرح نظارتی یک روز قبل از ماه رمضان آغاز و تا پایان این ماه ادامه دارد.

مدیرکل استاندارد استان تهران ادامه داد: کارشناسان و بازرسان این اداره‌کل در قالب اکیپ‌هایی از کالا‌های پرمصرف خانوار‌ها شامل روغن سرخ‌کردنی، روغن مایع خوراکی مصرف خانوار، زعفران، کشک مایع، شیر، کره، پنیر تازه، شکر، چای، زولبیا، بامیه و ... از سطح بازار و تولیدی که در سطح بازار عرضه می‌شود، بازرسی و نمونه‌برداری و مورد آزمون قرار می‌دهند.

وی افزود: در صورتی که کالا‌ها فاقد علامت استاندارد باشد، ضمن معرفی واحد‌ها به مراجع قانونی، برخورد‌های لازم با واحد‌های مربوط صورت می‌گیرد.


بیشتر بخوانید: گرانی برنج ارتباطی به کمبود عرضه ندارد


طاهری از شهروندان درخواست کرد؛ هنگام خرید حتما به علامت استاندارد کالا‌ها توجه کنند و در صورت مشاهده کالا‌های فاقد این علامت، مراتب را به سامانه تلفنی ۱۵۱۷ اداره‌کل استاندارد جهت بررسی و پیگیری اعلام کنند.

مدیرکل استاندارد استان تهران با اشاره به اهمیت نقش استفاده از کالا‌های استاندارد در سلامت مردم، یادآوری کرد: هدف از اجرای این طرح، سالم‌سازی بازار مصرف و جلوگیری از توزیع کالا‌های بدون کیفیت و فاقد نشان استاندارد است که ضمن جمع‌آوری کالا‌های غیراستاندارد، با عرضه‌کنندگان متخلف برخورد قانونی می‌شود.

انتهای پیام/

 

سالم‌سازی بازار مصرف و جلوگیری از توزیع کالا‌های بدون کیفیت

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار