قارچ پلو یکی از غذا‌های آسان و در عین حال مقوی است که به سرعت و در زمانی کوتاه درست می‌شود. این غذای خوشمزه حاوی قارچ، سبزیجات و برنج است. به دلیل وجود قارچ نیازی به گوشت یا مرغ نیست.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، پلو‌ها جایگاه ویژه‌ای در آشپزی ایرانی دارند. شما انواع پلو را چه با سبزیجات چه با انواع گوشت و مواد پروتئینی می‌شناسید. سبزی پلو، لوبیا پلو و خیلی موارد دیگری که اغلب شما بار‌ها و بار‌ها درست کرده‌اید. قارچ پلو هم یکی از پلو‌هایی است که بهتر است آن را درست کنید. این پلوی خوشمزه و ساده در اصل از منطقه قفقاز می‌آید جایی که مثل ما پلو جزو غذا‌های مهمشان است. شما می‌دانید که اغلب افراد قارچ را جایگزین گوشت می‌دانند و بخصوص برای افرادی که گیاهخوار هستند عالی است.

قارچ پلو هم یکی از پلو‌هایی خوشمزه ایرانی است

مواد لازم:

آب مرغ یا آب: ۲ و ۲/۳ پیمانه
کره: ۱/۳ پیمانه
نمک دریا: ۱ قاشق چایخوری
پودر سیر: ۱/۲ قاشق چایخوری
فلفل سیاه: ۱/۴ قاشق چایخوری
پاپریکا: ۱/۲ قاشق چایخوری
پودر پیاز: کمی
روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
هویج: ۱ عدد بزرگ نگینی شده
ورمیشل: ۱/۳ پیمانه
برنج سفید: ۱ پیمانه
قارچ: ۱۰ عدد متوسط
سیر: ۲ حبه رنده شده
جعفری تازه: ۱ قاشق غذاخوری خرد شده

طرز تهیه:

۱. ماهیتابه‌ای با اندازه متوسط را روی حرارت میانه گاز بگذاری و آب مرغ، کره، نمک، پودر سیر، فلفل، پاپریکا و پودر پیاز را به آن اضافه کنید. وقتی مخلوط شروع به قل زدن کرد، حرارت را کاهش دهید.

۲. یک ماهیتابه بزرگ را روی گاز با حرارت پایین بگذارید. ۱ و ۱/۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون داخل آن بریزید. وقتی که روغن داغ شد، هویج را اضافه کنید و به مدت ۲ دقیقه تفت دهید. به آرامی بهم بزنید. ورمیشل را اضافه کنید و بپزید تا زمانی که قهوه‌ای شود یعنی حدود ۴ تا ۶ دقیقه. برنج را اضافه کنید و تفت دهید تا کمی رنگ آن تغییر کند یعنی ۵ تا ۷ دقیقه.

۳. مخلوط آب مرغ را داخل ماهیتابه بریزید، بهم بزنید تا ترکیب شوند. وقتی مخلوط به قل زدن افتاد، درب قابلمه را بگذارید و به مدت ۱۵ دقیقه بپزید.

۴. در حین پختن برنج، در یک ماهیتابه کوچک باقیمانده روغن را بریزید. وقتی روغن داغ شد، قارچ‌های ورقه شده را اضافه کنید؛ و آن‌ها را تفت دهید و بپزید تا موقعی که قهوه‌ای شوند و این ۵ دقیقه طول می‌کشد. بعد سیر را اضافه کنید و به مدت ۲ دقیقه دیگر پختن و تفت دادن را ادامه دهید.

۵. درب ماهیتابه برنج را بردارید، مخلوط قارچ و سیر و جعفری را اضافه کنید. مواد را بهم بزنید، درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید به مدت ۵ دقیقه یا تا زمانی که همه آب بخار شود، پختن برنج انجام شود. پس از این زمان آن را سرو کنید.

۶. برای درست کردن قارچ پلو روش آسانتری نیز وجود دارد که در این روش ابتدا سیر و قارچ را سرخ می‌کنید پس از افزودن ادویه‌ها، برنج شسته شده را به قابلمه اضافه می‌کنید، سپس آب را داخل قابلمه می‌ریزید و می‌گذارید بپزد همانند دمپخت.

نکات مهم:

برای درست کردن این پلو سعی کنید از قارچ‌های سفت استفاده کنید. قارچ‌های دکمه‌ای ریز خیلی نرم هستند.
می‌توانید به جای آب مرغ از آب ساده استفاده کنید.
این پلو کمی چرب به نظر می‌رسد می‌توانید کره را حذف کنید.
ورمیشل اجباری نیست، اما بافت زیباتری به پلوی شما می‌دهد.
در صورتی که مایکروویو دارید می‌توانید، مخلوط آب مرغ را در یک کاسه مخصوص مایکروفر به مدت دقیقه دقیقا قبل از ریختن آن داخل برنج بگذارید.

منبع:برترینها

انتهای پیام/

افطاری روز چهاردهم ماه رمضان؛ قارچ پلو

برچسب ها: آشپزی ، تغذیه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار