به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز،مهان فر کارشناس تغذیه گفت:بهتر است در طول هفته دو تا سه بار کودکان را به مصرف ماهی عادت دهیم چراکه با این کار دیگر نیازی به مصرف ویتامین دی و امگا در کودکان نیست.
وی گفت:توصیه میشود با روشهای مختلف و پخت سالم و ایجاد تنوع در پخت ماهی در تکامل سلولهای مغزی کودکان نقش مهمی داشته باشیم وکمبودهای مربوط به ویتامین دی در انها را برطرف کنیم.
مهان فر گفت: ۸۰ درصد ایرانیها ماهی را به شیوه سرخ کردنی استفاده میکنند. به جای این کار بهتراست ماهی را به روشهای طبخ سالمتر و از روشهای متنوع تربرای پخت ماهی استفاده کنیم.
وی افزود:ماهی جزو خوراکیهای سالمی است که به عنوان غذای سلامت نامگذاری شده است و حاوی پروتئینهایی با کیفیت، ید و سایر مینرالها و ویتامی هایی، چون ویتامین دی و اسید چرب امگا ۳ است.
این کارشناس تغذیه گفت:ماهیهای سالم ماهیهای چرب هستند که میتونن مقدار کافی تری ویتامین دی و اسید چرب امگا ۳ برای بدن تامین کنند.
انتهای پیام/ش