معاون فرهنگی دادگستری استان کرمانشاه گفت : تاکنون ۴۶۰ هزار ساعت مجازات جایگزین حبس در استان اجرا شده است.

 به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ،دانیال هودرجی معاون فرهنگی دادگستری استان کرمانشاه نگاه حاکم بر مدیریت دستگاه قضایی استان را نگاهی فرهنگی و کارشناسی عنوان کرد و گفت : دستگاه قضایی استان بدنبال استفاده بیشتر زندانیان از ظرفیت‌های فرهنگی موجود از جمله نهاد کتابخانه‌های عمومی است، لذا انعقاد این تفاهم نامه نیز در این راستا و درجهت کاهش آمار جرم در استان انجام می‌گیرد.

وی گفت : انعقاد چنین تفاهم نامه‌هایی کمک خواهد کرد تا نگاه صرفا جزایی و جرم انگارانه‌ای که به دستگاه قضایی وجود دارد، قدری تلطیف شود.

معاون دادگستری استان باتاکید براینکه دستگاه قضایی استان در زمینه‌های مختلف کار‌های فرهنگی متنوعی را انجام می‌دهد، اعلام کرد: امیدواریم اجرای این فعالیت‌ها سبب شود تا بیشتر پروسه بازاجتماعی زندانیان را داشته باشیم.

وی گفت: نیاز به یک عزم عمومی در جامعه داریم تا این موضوع را هرچه بیشتر در جامعه جا بیندازیم که اگر فردی به هردلیلی زندانی شد و در این ورطه افتاد، این مرحله را به عنوان پایان حیات اجتماعی شخص زندانی ندانیم و امکان بازگشت را برایش فراهم کنیم تا با حضور در جامعه احساس ارزشمند بودن کرده و جامعه هم او را بپذیرد.

هودرجی در ادامه کرمانشاه را از استان‌های پیشرو در مجازات جایگزین حبس دانست و اعلام کرد: تاکنون بالغ بر ۴۶۰ هزار ساعت مجازات جایگزین حبس در استان داشته ایم که در کشور نوعی رکورد محسوب می‌شود.

وی در ادامه تاکید کرد: در بحث پرونده‌های کیفری نیز طی سال ۹۶ تنها استانی در کشور بودیم که نه تنها افزایشی در تعداد این پرونده‌ها نداشتیم، بلکه شاهد کاهش ۱.۵ درصدی نیز بودیم که نشان از موثر بودن فعالیت‌های فرهنگی و پیشگیرانه دستگاه قضایی استان است .

 

 

انتهای پیام/د

دستگاه قضایی استان بدنبال استفاده بیشتر زندانیان از ظرفیت‌های فرهنگی

 

برچسب ها: قوه قضاییه ، مطبوعات
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.