به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، این نکته را همیشه به یاد داشته باشید که بهترین راه برای جذب #نوجوانان به کار یا مسالهای، خاطرهسازی از آن مساله برای آنهاست. با ماندگار کردن یک ماجرا در ذهن فرزندتان، مطمئن باشید او در #آینده همیشه نسبت به انجام آن کار علاقه خواهد داشت. این #هنر شما است که علاقه فرزند خود را پیدا کنید و آن را اجرا کنید.
نوجوانان علاقه دارند بیشتر زمانشان را با گروه دوستی و همسالانشان بگذرانند. اگر بتوانید با والدینِ دوستانِ فرزندتان هماهنگ کنید و باهم به یک مراسم بروید تا بچههایتان پیش هم باشند، قطعا فرزندتان از مراسم شبهای #قدر استقبال بیشتری میکند.
اگر فرزندتان به بیرون رفتن و نشستن در پارک و مکانهای عمومی علاقه دارد، میتوانید #افطاری شبِ قدرتان را آماده کنید و با #خانواده به پارک بروید و آن روز را در فضای باز افطار کنید. این تغییر در سبکِ افطاری خانوادهتان در ذهن نوجوان میماند، مخصوصا اگر به او بگویید "بخاطر تو، برای #افطار امروز بیرون آمدیم".
به فرزندتان پیشنهاد دهید فضیلت و آداب شبهای قدر را از #مفاتیح یا #اینترنت پیدا کند و برای شما توضیح دهد. حتی اگر تمایل داشته باشد، میتواند آنها را در برگهای بنویسد یا تایپ کند و آن برگه را به دیوار عمومی ساختمانتان بزنید. شما نیز میتوانید از آن عکس بگیرید و در شبکههای اجتماعیتان منتشر کنید.
نوجوانان از اینکه طرف #مشورت قرار بگیرند، خیلی خوشحال میشوند. میتوانید انتخابِ مراسم شب قدر را به عهده فرزندتان بگذارید. بگوئید امشب تو باید بررسی کنی و مراسمی که مناسب است را پیدا کنی تا همگی به آنجا برویم. میتوانید هنگام برگشت به خانه، با ذکر خوبیهای مراسم و تشکر از او اعتماد به نفسش را تقویت کنید.
لازم نیست نوجوان شما همهی اعمال این شبها را اجرا کند. اگر خسته شد، به اجبار متوسل نشوید. میتوانید به او پیشنهاد دهید کتاب مورد علاقهاش را با خود بیاورد و زمانی را به مطالعه کتاب بپردازد.
سعی کنید چرایی مراسمِ شبهای قدر را برای فرزندتان شیرین جلوه دهید. با او دوستانه صحبت کنید و از احتیاجی که ما بندگان به خدا و ارتباط با او داریم، حرف بزنید. از فرزندتان درباره این ارتباط و چراییاش بپرسید. بگذارید صحبت کند و سعی کنید با زبانِ خودش، تفکراتش را هدایت کنید.
انتهای پیام/