به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، سازمان فضایی ایالات متحده آمریکا(NASA) قصد دارد نسل جدیدی از سفینههای ماه پیما خود را برای تحقیق هر بیشتر بر روی کره ماه تولید و طراحی کند. این سازمان به تازگی قرار دادی ۳۷۵ میلیون دلاری را با یک شرکت فعال در حوزه صنعت فضایی با نام Maxar امضا کرده است و قرار است در آیندهای نزدیک مسیر ویژهای برای پرواز به ماه ایجاد شود.
بیشتر بخوانید: کاوشگر چینی تصورات دانشمندان از سطح ماه را تغییر داد
شرکت Maxar با سابقه تقریبا طولانی در صنعت فضایی آمریکا زیرساختهای بسیار مناسبی را برای ایجاد خط هوایی بین کره زمین و ماه در اختیار دارد و همکاری این شرکت با ناسا مطمئنا دستاوردهایی بزرگ به دنبال خواهد داشت. این شرکت قرار است در ضمن همکاری خود با ناسا مواردی از قبیل ایستگاه تامین انرژی در ماه، ویژگیهای کنترلی سقینه و سیستمهای ارتباطی با زمین را تامین کند.
در حالی که شرکت Maxar و ناسا هر دو از پتانسیل مالی و تجهیزاتی بسیار مناسبی برای انجام پروژه ایجاد مسیر هوایی به ماه برخوردار هستند ولی باد در نخستین گامها پس از برنامه ریزی تجهیزات موجود برای به کارگیری در سفینه فضایی مخصوص سفر به ماه مورد آزمایش و ارزیابی قرار گیرند تا از هر گونه حادثه احتمالی و مشکل فنی در آینده جلوگیری شود. ناسا و Maxar سال ۲۰۲۲ زمان پرتاب سفینه ماهپیما اعلام کردند.
هرچند در گذشته برخی از شرکتهای تجاری، طرحهای مشابهی برای ارسال انسال به فضا ارائه داده بودند ولی این بار به دلیل وجود نام ناسا در این پروژه بسیاری از مردم با اشتیاق تمام در انتظار جزییات بیشتری از برنامه ناسا و Maxar هستند. محدود عملکردی این سفینه هنوز مشخص نیست و نمیتواند گفت چند نفر و با چه مقدار هزینهای و برای چه مدت قادر به سفر به ماه هستند.
بیشتر بخوانید: تاخیر در آغاز ماموریت پیشرفتهترین سفینه فضاپیمای جهان
انتهای پیام/