مدیرکل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان بر هم افزایی دستگاه‌های مرتبط جریان بار و کالا همچون گمرک، حمل و نقل پایانه ها، شرکت پخش فرآورده‌های نفتی، گمرک تاکید کرد و گفت: این هم‌افزایی می‌تواند رونق محور شرق و اقتصاد دریامحور کشور را نیز ارتقا بخشد.

لزوم هم‌افزایی بیشتر دستگاه‌های مرتبط با جابه‌جایی کالا در چابهاربه گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ،مدیرکل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان بر هم افزایی دستگاه‌های مرتبط جریان بار و کالا همچون گمرک، حمل و نقل پایانه ها، شرکت پخش فرآورده‌های نفتی، گمرک تاکید کرد و گفت: این هم‌افزایی می‌تواند رونق محور شرق و اقتصاد دریامحور کشور را نیز ارتقا بخشد.

کارگروه تسهیل و تسریع امور تجاری از طریق بندر چابهار با حضور سرپرست معاونت استانداری و فرمانداری ویژه شهرستان چابهار و مدیران کل استانی مربوطه در بندر چابهار برگزار شد.

مدیرکل بنادر و دریانوردی سسیستان و بلوچستان، اهمیت تسریع و تسهیل در حمل و نقل کالا از طریق بندر چابهار بویژه در شرایط فعلی کشور را دلیل اصلی تشکیل این کارگروه عنوان کرد.

بهروز آقایی ضمن تشریح اقدامات صورت گرفته و تاکیدات دولت و مجلس در امر تخلیه و بارگیری و اقدامات کارگروه بازاریابی بندر به بررسی وضعیت رسوب کالا در بندر پرداخت.

وی با مقایسه و پرداختن به وضعیت خروج کامیون‌ها از بنادر مهم کشور افزود: در روند ورود کامیون به بندر چابهار برای حمل کالا‌های اساسی پیشرفت مطلوبی نداشتیم، اما در حمل کالا‌های بخش خصوصی با استقبال خوبی مواجه بوده ایم که این مهم تلاش و هماهنگی بیش از پیش دستگاه‌های مرتبط این امر را می‌طلبد.

وی با مقایسه کرایه حمل کالا از بنادر شهید رجایی و بندر امام به تهران به ازای هر تن به طور متوسط اشاره کرد و گفت: میزان کرایه هر تن کالا از بندر چابهار به تهران هر تن ۲۶۰ هزار تومان است که می‌توان با سیاست گذاری درست و تأمین بار برگشت این مقدار را کاهش و استقبال رانندگان جهت حمل کالا از و به این بندر اقیانوسی را افزایش داد.

وی کرایه حمل، مشکلات سوخت و عدم وجود انبار کافی در سطح بندر را از جمله عوامل مشکلات حمل کالا‌های اساسی در بندر چابهار عنوان کرد و افزود: مشکلات پیش رو را می‌توان با ارائه راهکار‌های بسیار ساده تسهیل نمود که همکاری و همیاری هر چه بیشتر دستگاه‌های مرتبط با این امر می‌تواند گره گشای این بحران موقتی بوده و سیر فرآیند مثبتی را در پیش داشته باشد.

آقایی افزود: هم افزایی دستگاه‌های مرتبط جریان بار و کالا همچون گمرک، حمل و نقل پایانه ها، شرکت پخش فرآورده‌های نفتی، گمرک و... نه تنها می‌تواند توسعه و رونق اقتصادی این استان کم بهره‌مند را افزایش دهد بلکه می‌تواند رونق محور شرق و اقتصاد دریامحور کشور را نیز ارتقاء بخشد.

در ادامه رحمدل بامری سرپرست معاون استاندار و فرمانداری ویژه شهرستان چابهار ضمن تشکر و قدردانی از تشکیل این کارگروه خواستار ورود تمامی دستگاه‌های مرتبط و رفع مشکلات احتمالی خروج کالا علی الخصوص کالا‌های اساسی مورد نیاز کشور از این بندر اقیانوسی شد.

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان سیستان و بلوچستان با اشاره به میزان حجم کالای موجود در بندر شهید رجایی تصریح کرد: در صورت وجود انبار در بندر چابهار انتقال بخشی از این کالا هم افزایش ترافیک بار و جریان کالایی را در پی دارد و هم به کاهش رسوب کالا در بنادر کمک خواهد کرد.

جابجایی کالا در چابهار

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.