به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه،یاور محمدی مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان کرمانشاه در دهمین نشست کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری استان که در استانداری کرمانشاه برگزار شد، گفت : در راستای ایجاد اشتغال طی سال ۹۷ با اجرای طرح توانمندسازی بانوان سرپرست خانوار در سکونت گاههای غیر رسمی توانستیم نقش مهمی را ایفا کنیم.
وی گفت : از آنجا که یکی از معضلاتی که شهرهای بررگ مثل کرمانشاه با آن روبه روست بحث استقرار جمعیت در حاشیه شهرهاست؛ لذا بر اساس تفاهم نامه همکاری سه جانبه سازمان آموزش فنی وحرفهای کشور، وزارت کشور و معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری که در آذرماه ۱۳۹۷ منعقد شد و با همکاری دفاتر تسهیل گری شهر کرمانشاه، این دورهها در ۱۰ محله شهر کرمانشاه بصورت رایگان در حال اجرا است.
محمدی افزود: از اهداف بلند مدت این سازمان بحث آشنایی با مشاغلی است که مورد نیاز جامعه است لذا در این راستا با برپایی کارگاههایی در حوزههای مختلف از جمله صنعتی، هنری، صنایع دستی و … گام مهمی برداشته است.
وی ابراز داشت: در سال ۹۷ حدود ۱۵ هزار نفر تعهد آموزش داشتیم که عملکرد ما ۲۱ هزار و ۵۴۳ نفر محقق شده است.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان کرمانشاه ادامه داد: حدود ۶۵ درصد آموزشهای ما در حوزه صنایع است که گستردگی بسیاری دارد.
محمدی بیان داشت: تعداد ۱۲۰ کارگاه آموزش در مراکز دولتی سطح استان داریم که از این تعداد ۸۰ کارگاه در ۵ رشته آموزشی برق، جوشکاری، مکانیک، انومکانیک، خیاطی و … است.
وی از فعالیت ۲۶۰ آموزشگاه آزاد خبر داد و بیان داشت: حدود ۶۸ ورصد این آموزشگاهها در حوزه خدمات فعالیت میکنند یعنی در حوزههایی از قبیل مراقبت زیبایی، طراحی، پوشاک و صنایع دستی که ۷۰ کارگاه فقط در رابطه با مراقبت و زیبایی و خیاطی هستند.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان کرمانشاه افزود: متأسفانه تمرکز و تجمیع آموزشها در چند محور خاص توان فنی حرفهای را برای مانور در حوزههای دیگر به حداقل رسانده است به نحوی که در بحث کشاورزی تعداد کمی به آموزش رغبت دارند.
محمدی گفت: در بحث کشتورزی فقط ۹ کارگاه داریم این در حالیست که کشاورزی یکی از قطبهای بزرگ استغال است و عملاً در این قضیه بسیار ضعیف هستیم .
انتهای پیام/د