به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازقم؛منصور فرزانه مدیرکل استاندارد استان قم گفت: سال ۹۶ قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد در مجلس شورای اسلامی مصوب شد وبر اساس این طبق قانون تنها مرجع رسمی صدور نشان حلال بر عهده سازمان استاندارد گذاشته شده است.
مدیرکل استاندارد استان قم عنوان کرد: تا پیش از قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد قانونی دیگر به نام نظارت شرعی بر ذبح و صید بود، سال ۹۵ در استان قم نخستین پروانه استاندارد حلال دامی و کشتارگاهی در کشور برای مرغ بهاران صادر شد.
وی افزود: تا قبل از تصویب این قانون دستگاههای مختلف در زمینهٔ نشان حلال نقش داشتند و پس از تصویب این قانون با نظارت حجتالاسلام والمسلمین مبلغی فقیه ناظر بر امور حلال که با تایید شورای نگهبان تائید میشود موضوع نظارت بر غذای حلال انجام میشود.
وی بیان کرد: بیش از ۱۳ پرونده نشان حلال را برای سازمان مرکزی فرستادیم که ۹ پرونده از قم در دست اقدام است، همه واحدهای تولیدی در حوزههای مختلف صنعتی و غذایی برای صدور نشان حلال میتوانند درخواست بدهند.
فرزانه تصریحکرد: ماه گذشته نخستین پروانه استاندارد غیردامی در کشور برای واحد تولیدی رامامهر توسط حجتالاسلام والمسلمین مبلغی فقیه ناظر بر امور حلال برای ۴ فراورده آرد سوخاری، پودر سوخاری، پودر سوخاری پولکی و فلفی و قهوه فوری صادر شد.
مدیرکل استاندارد استان قم یادآورشد: نشان حلال از جنبههای فقهی برای تجارت و صادرات کالای ایرانی به خارج کشور و موادی که در داخل کشور عرضه میشود مهم است.
انتهای پیام/ح