به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، در یکصدو چهل و سومین جلسه شورای شهر تهران بررسی تعدادی از پلاکهای ثبتی برای تشخیص باغ یا غیر باغ بودن آنها در دستور کار این شورا قرار گرفت.
بررسی پلاک ثبتی ۷۲/۱۳۳۶ با توجه به نظریه کمیسیون ماده ۷ آیین نامه اجرایی ماده یکم قاون اصلاح لایحه قانونی حفظ و گسترش فضای سبز در شهرها و قرائت گزارش کمیسیون شهرسازی و معماری به شماره ۱۶۰/۳۳۰/۱۲۳۰۴/م مورخ ۹۷/۲۰/۱۲ مورد بررسی قرار گرفت و نمایندگان شورای شهر تهران با ۱۲رای موافق رای به باغ بودن آن دادند.
در ادامه یکصد و چهل و سومین جلسه شورای شهر تهران بررسی پلاک ثبتی ۲۳۹۵/۱۱۳۵۱۷/۱ و۲۳۹۵/۳۴۱۴/۴ با توجه به نظریه کمیسیون ماده ۷ آیین نامه اجرایی ماده یکم قاون اصلاح لایحه قانونی حفظ و گسترش فضای سبز در شهرها و قرائت گزارش کمیسیون شهرسازی و معماری به شماره ۱۰۶/۵۰۶/۱۲۴۸۰/م مورخ ۹۷/۲۰/۱۲ مورد بررسی قرار گرفت و نمایندگان شورای شهر تهران با ۱۶ رای موافق رای به باغ بودن ان دادند.
دیگر پلاک ثبتی ۲۱۰۶/۱۴۶۷/۳۰ با توجه به نظریه کمیسیون ماده ۷ آیین نامه اجرایی ماده یکم قاون اصلاح لایحه قانونی حفظ و گسترش فضای سبز در شهرها و قرائت گزارش کمیسیون شهرسازی و معماری به شماره ۱۰۶/۸۳۶/۱۲۸۱۰/م مورخ ۹۷/۲۰/۱۲مورد بررسی قرار گرفت و نمایندگان شورای شهر با ۱۵ رای موافق رای به باغ نبودن آن دادند.
در ادامه بررسی یک پلاک ثبتی در جلسه شورای شهر تهران با حاشیههایی همراه بود.
بررسی پلاک ثبتی که پیشتر شورای شهر تهران در سال گذشته رای به باغ بودن آن داده بود، کمیسیون ماده ۷ برای اعلام باغ نبودن دوباره آن را به صحن شورای شهر تهران ارایه کرد تا نمایندگان به باغ نبودن ان رای دهند.
در ادامه زهرا صدر اعظم نوری عضو شورای شهر تهران در اعتراض به این تصمیم کمیسیون ماده ۷ گفت: زمینی متعلق به بنیاد مستضعفان است که بر روی آن توانسته پروانه برج باغ بگیرد.
عضو شورای شهر تهران ادامه داد: ۱۳ طبقه بنا در این زمین ساخته شده است و سطح اشغال آن در طبقه همکف و ۹ طبقهای که در زیر زمین ساخته شده به صورت ۱۰۰ درصد بوده است.
نوری ادامه داد: در طبقات ۱ و ۲ نیز با سطح اشغال ۷۰ درصد اقدام به ساخت و ساز شده است که اگر امروز اعضای شورای شهر به باغ نبودن آن رای دهند به تخلفات صورت گرفته در این قطعه زمین وجاهت قانونی میدهد.
عضو شورای شهر تهران ادامه داد: پرونده این باغ در مرحله عدم تخلف قرار دارد و به دنبال دریافت پایان کار است و بر اساس قانون برج باغها سطح اشغال باید ۳۰ درصد در نظر گرفته و ساخته میشد که که در این زمین شاهد سطح اشغال ۱۰۰ درصدی و ۷۰ درصدی هستیم.
نوری تاکید کرد: برای اینکه به این تخلف صورت گرفته وجاهت قانونی ندهیم لازم است که در جلسه شورای شهر تهران رای به باغ نبودن آن از سوی اعضای شورای شهر تهران داده نشود.
انتهای پیام/