به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، مورینیو که در ماه دسامبر سال گذشته و بعد از پذیرش شکست برابر لیورپول از سمت هدایت منچستریونایتد برکنار شد، در ماههای اخیر بارها خبر از بازگشت به عرصه مربیگری در ابتدای فصل آتی داده، اما آینده او در هالهای از ابهام قرار دارد.
در اواخر فصلی که گذشت اخبار حاکی از توافق او با رئال مادرید بود، اما در نهایت فلورنتینو پرز ترجیح داد با زین الدین زیدان دوباره به توافق برسد و این گزینه منتفی شد. در ادامه نام باشگاهی مطرح شد که درخشانترین روزهای چند دهه اخیر خود را با مورینیو سپری کرده بود، اما به نظر میرسد آنتونیو کونته فاصلهای تا نیمکت اینتر ندارد.
پاری سن ژرمن و بایرن مونیخ، دو نام بعدی مطرح شده در رسانهها برای عقد قرارداد با مورینیو بودند، اما پی اس جی که چند روز قبل قرارداد توماس توخل را تمدید کرد و مدیران بایرن مونیخ نیز امروز خبر از تمایل برای ادامه همکاری با نیکو کوواچ دادند.
با جدایی مکس آلگری، از مورینیو به عنوان یکی از نامزدهای هدایت یوونتوس نام برده شد، اما به نظر میسد رابطه نامناسب با هواداران و سبقه اینتری مورینیو باعث شده وی شانسی برای هدایت بیانکونری نیز نداشته باشد.
تکلیف نیمکت تیمهای بزرگی، چون آرسنال، منچسترسیتی، لیورپول و تاتنهام نیز برای فصل بعد تقریبا مشخص است و شاید در این میان تنها میلان و بارسلونا تیمی باشد که از حفظ گنارو گتوزو و ارنستو والورده اطمینان ندارد، اما شرایط این تیمها نیز تفاوت چندانی با یوونتوس برای مورینیو نمیکند.
در این شرایط به نظر میرسد دیگر تیمی در اروپا نمانده که خواهان جذب آقای خاص باشد و باید دید آینده او در نهایت کجا رقم خواهد خورد. مورینیو روزگاری بهترین سرمربی جهان بود، اما حالا کمتر تیمی خواهان همکاری با این سرمربی پرتغالی است.
اما چرایی عدم توافق مورینیو با تیمهای معتبر اروپایی شاید بسته به اتفاقات یک دهه اخیری باشد که این سرمربی پرافتخار پرتغالی رقم زده است. از زمان جدایی از اینتر و حضور در رئال مادرید، حواشی مورینیو به اوج رسیده و شاید کمتر تیمی تمایل به پذیرش این همه حاشیه و دو دوستگی و حتی چند دستگی را در تیم خود داشته باشد.
در رئال مادرید، مورینیو تقریبا با همه بزرگان رختکن درگیر شد و به نظر میرسد همین دلیل اجازه نداد فلورنتینو پرز یک بار دیگر با وی به توافق برسد. از ایکر کاسیاس گرفته تا سرخیو راموس، په په، کریستیانو رونالدو و ...، تقریبا ستارهای در برنابئو نبود که رابطه چندان مثبتی با سرمربی پرتغالی در هنگام جدایی داشته باشد.
مورینیو رابطه بارسلونا و رئال مادرید را به بدترین شکل ممکن رساند و تصویر زشت فرو کردن انگشت در چشم تیتو ویلانووا باعث شد دیگر کمتر کسی در اسپانیا خواهان بازگشت آقای خاص باشد.
در ادامه و بعد از پذیرش هدایت چلسی، در فصول اول به نظر میرسید اوضاع رختکن استمفوردبریج آرام است و آبیهای لندن با فتح مقتدرانه لیگ برتر، دوباره چهرهای موفق و همیشه برنده از مورینیو به تصویر کشیدند، اما یک درگیری در ابتدای فصل همه چیز را خراب کرد.
رفتار تند مورینیو با اوا کارنیرو، پزشک زن چلسی از همان ابتدای فصل رختکن چلسی را تبدیل به جهنم کرد و عبارت "موشهای خائن" در توصیف بازیکنانی به زعم او خائن از جمله ادن هازارد و دیگو کاستا، پایان دومین سکانس حضور آقای خاص در لندن را رقم زد.
در فصل اول حضور در منچستریونایتد شرایط نسبتا آرام پیش رفت، اما انتقادهای مکرر از لوک شاو و در ادامه دیگر بازیکنان و البته درگیری با پل پوگبا، گرانترین خرید تاریخ باشگاه، شرایط یونایتد را بحرانی ساخت و در نهایت سندروم فصل سوم در اولدترافورد نیز گریبان مورینیو را گرفت و در هنگام جدایی، کمتر کسی از رفتن آقای خاص از یونایتد ناراحت بود.
ترس از شکست برابر رقبای همیشگی و تاکتیکهای دفاعی مورینیو خصوصا در مقابله با تیمهای بزرگ باعث شده بود به زعم هواداران یونایتد، این تیم از فلسفه خود فاصله بگیرد و جدایی، فصل پایانی سناریوی حضور او در اولدترافورد بود.
درگیریهای متوالی با ستاره ها، حواشی پررنگ با داوران و دست اندرکاران و البته نتایچ نه چندان درخشان نسبت به گذشته مورینیو، باعث شده حالا کمتر تیمی در اروپا پروژه خود را به دست او بسپارد و بر خلاف یک دهه قبل، رفتار آقای خاص دیگر خریداری در اروپا ندارد.
منبع:ورزش سه
انتهای پیام/