به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس در یک نشست دو ساعته با نمایندگانی از طرف نیروهایی که نسبت به وضعیت اشتغال خود معترض هستند، دیدار و گفتگو کرد و سپس در تماس تلفنی با رضا خلیلی معاون مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران، آخرین وضعیت رسیدگی به مشکلات این افراد را که بدون مجوز، از سال ۹۶ در این سازمان به کارگیری شدند، پیگیری کرد.
سید پیروز موسوی در این نشست پس از شنیدن گلایه و سخنان نمایندگان نیروهای معترضی که روز شنبه (۴ خرداد ۹۸) مقابل در ورودی سازمان منطقه ویژه پارس تجمع کردند، تصریح کرد: قرار ما بر اخراج هیچ یک از شاغلان در سازمان منطقه ویژه پارس نیست و از ابزارهای قانونی برای حل مشکل ٤٥٠ نفر از نیروهای بومی این استان که با وعدههای بدون پشتوانه و کارکرد بدون اجرت در این سازمان از سال ۹۶ مشغول شدند، استفاده خواهیم کرد.
وی ادامه داد: پیمانکار مدعی شده که این نیروها فقط برای شش ماه و تا پایان آذر سال ٩٧ با دستور مدیران وقت به صورت موقت جذب شده اند، در حالی که حتی با وجود دریافت پول از سازمان منطقه ویژه پارس، از پرداخت حق و حقوق این افراد در همین مدت زمان هم سرباز زده است.
موسوی با اشاره به اینکه تاکنون هیچ درخواست ملاقاتی از سوی نیروهای معترض بدون جواب نمانده است، گفت: ادعای فعالیت فراتر از قانون ندارم، مطابق قانون برای گره گشایی از مشکلات شما با کمک مسوولان از ظرفیتهای موجود استفاده خواهم کرد.
وی ادامه داد: من خود نیز یک کارگرزاده شرکت نفت هستم و مشکلات جامعه کارگری را به خوبی میشناسم از این رو وضعیت این عزیزان که ماهها بدون حقوق و بیمه از آنها بیگاری کشیده شده و با وعدهی این ماه و ماه بعد روزگار گذرانده اند را عمیقا درک میکنم.
مدیرعامل منطقه ویژه پارس به اشاره به شرایط و وضعیت کنونی کشور در برابر فشارها و تحریمهای دشمنان، تصریح کرد: شرایط کشور ایجاب نمیکند در وضعیت کنونی که برخی به بهانه پیگیری حق و حقوق قانونی با برنامه ریزیها و دنبال کردن اهداف خاص راههای ورودی و خروجی یک سازمان دولتی را مسدود کنند، ما ضمن دنبال کردن مطالبات، با هنجارشکنان نیز برخورد میکنیم چرا که حفظ آرامش کشور به ویژه در این منطقه از مهمترین مؤلفههای پیشبرد اهداف صنعت نفت و نظام در پایتخت انرژی کشور است.
موسوی افزود: در نشستها و بررسیهای متعدد، زوایای پنهان این اقدامات برای به کارگیری غیرقانونی و بدون مجوز جذب این افراد، نمایان شده است که پس از روشن شدن کامل آن، موضوع را برای تنویر افکار عمومی اطلاع رسانی خواهیم کرد.
وی در پایان این نشست در تماس تلفنی با رضا خلیلی معاون مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران، آخرین وضعیت رسیدگی به مشکلات این افراد را که بدون مجوز، از سال ٩٦ در این سازمان به کارگیری شدند، پیگیری کرد.
معاون مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران در امور عملیات غیرصنعتی در این ارتباط تلفنی خطاب به نمایندگان نیروهای معترض گفت: تاکنون اقداماتی برای جذب نزدیک به ١٤٠ نفر از این نیروها صورت گرفته و طرحهای پیشنهادی جهت تعیین تکلیف سایر نیروها به هیات مدیره شرکت ملّی نفت ایران ارائه شده است که امیدواریم با پیگیریهای صورت گرفته این مهم بزودی محقق شود.
انتهای پیام/ک