مهدی محمدی دبیر ستاد توسعه فناوریهای اقتصاد دیجیتال معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در گفتگو با خبرنگار حوزه فنآوریگروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره شرکتهای دانش بنیان، اظهار کرد: بیش از ۸۰ درصد استارت آپها و ۴۵ درصد از شرکتهای دانش بنیان کشور در حوزه اقتصاد دیجیتال فعال هستند.
وی تصریح کرد: بر اساس آماری که از سوی مراکز شرکتهای دانش بنیان اعلام شده است، بدون شک بهترین حوزه اقتصاد دانش بنیان، بحث ICT و فناوریهای دیجیتال هستند.
محمدی درباره حمایتهای دانش بنیان، گفت: برخی از حمایتها به شرکتهای دانش بنیان ارائه میشود و آنها میتوانند تسهیلات کامل همانند تسهیلات بیمهای و ضمانت نامهای را دریافت کنند.
دبیر ستاد توسعه فناوریهای اقتصاد دیجیتال معاونت علمی ادامه داد:، اما استارت آپها نمیتوانند تسهیلات کاملی را دریافت کنند، زیرا آنها حداقلهای یک شرکت دانش بنیان را ندارند و از همین رو باید در بستر شرکتهای خلاق قرار گیرند و از این طریق تسهیلاتی جز وام را دریافت کنند.
وی با اشاره به حمایتهایی که از شرکتهای خلاق به عمل میآید، بیان کرد: بر اساس تفاهمنامههای مختلف شرکتها میتوانند تسهیلات گوناگونی را دریافت کنند و تا سقف ۱۰۰ میلیون تومان معافیت از پرداخت هزینه برای تبلیغات بگیرند.
محمدی با بیان اینکه معاونت علمی سامانه ارائه خدمات به استارت آپها را طراحی کرده است، گفت: در بستر این برنامه استارت آپها میتوانند در حوزه تبلیغات به سود برسند و بازاریابی دیجیتال را انجام دهند.
دبیر ستاد توسعه فناوریهای اقتصاد دیجیتال معاونت علمی ادامه داد: شرکتهایی که از سوی معاونت علمی به این پلتفرم تبلیغاتی معرفی شوند تا حدود ۳۰ درصد از هزینههای تبلیغاتیشان کاهش پیدا میکند و از سامانه تخفیفهای لازم را دریافت میکنند.
وی با بیان اینکه این برنامه امسال اجرایی میشود، گفت: شرکتها باید حتما در حوزه اقتصاد دیجیتال فعالیت داشته باشند تا بتوانند برنامههای خود را پیش ببرند.
انتهای پیام/