به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز، فتحی رییس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی در جمع خبرنگاران گفت: این تصمیم بر مبنای مصوبه اخیر کمیسیون برنامه ریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز آذربایجان شرقی و در راستای جلوگیری از هر گووه قاچاق گندم و آرد استان اتخاذ شده است.
وی اظهار کرد: همچنین سیاستهای تشویقی جهاد کشاورزی شامل آن دسته از کشاورزانی خواهد شد که گندم خود را به دولت بفروشند.
رییس جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی اضافه کرد: با اطلاع رسانی لازم و کافی از رسانهها و مطبوعات، به بهره برداران و گندم کاران استان توصیه میشود گندم خود را تنها به مراکز وابسته به جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی تحویل دهند تا دست دلالان و اخلالگران از بازار قطع شود.
وی همچنین از ادارات و ارگانهای مسوول درخواست کرد مراقبتهای بیشتری برای جلوگیری از خروج غیرقانونی گندم و آرد از محورهای مواصلاتی به مرزهای کشور انجام دهند.
معاون اقتصادی استاندار آذربایجان شرقی اوایل اردیبهشت امسال اعلام کرد: بر اساس برآوردهای کارشناسی، میزان تولید گندم استان در سال جاری ۹۰۰ هزار تن پیشبینی میشود.
جهانگیری افزود: ۶۵۰ هزار تن از گندم تولیدی استان به عنوان گندم مازاد بر نیاز کشاورزان توسط مراکز خرید گندم خریداری خواهد شد.
جهانگیری یادآوری کرد: برای تسریع و تسهیل در خرید گندم از کشاورزان، حدود ۱۰۰ مرکز خرید در سطح استان پیشبینی شده و تمهیدات لازم توسط سازمان جهاد کشاورزی و شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه ۸ اتخاذ شده است.
وی گفت: انتظار میرود کشاورزان تولیدکننده نسبت به تحویل گندم تولیدی خود به مراکز خرید دولتی اهتمام بیشتری ورزند.
این در حالی است که فتحی، رییس سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی نیز فروردین امسال اعلام کرد: میزان خرید تضمینی گندم در سال گذشته افزون بر ۶۰۰ هزارتن بود که با احتساب میزان بذر خریداری شده در این سال، خرید محصول استراتژیک گندم به ۶۳۰ هزار تن در سطح استان افزایش یافت که رکورد خرید در طول سالهای گذشته را شکسته بود.
انتهای پیام/ش