به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
مشهد، دکتر علی اصغر اسماعیل زاده مدیر نظارت بر
مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه
علوم پزشکی مشهد در نشست کمیته تخصصی کارگروه
سلامت و امنیت و امنیت غذایی که با محوریت ساماندهی واحدهای تولید کننده لبنیات سنتی برگزار شد با بیان اینکه استان خراسان رضوی به عنوان یکی از بزرگترین تولید کنندگان فرآوردههای شیر در کشور، مقام سوم بعد از اصفهان و تهران را در این زمینه به خود اختصاص داده است گفت: به همین منظور و به جهت اینکه لبنیات سهم ویژهای در سلامت و سبد غذایی خانوار دارد ساماندهی تعداد زیادی از کارگاههای تولید لبنیات که در حال حاضر بدون مجوز در حال
تولید و عرضه هستند در دستور کار قرار گرفته است که بایستی شناسه نظارت را اخذ نمایند.
وی تصریح کرد: تا پایان خرداد ماه ثبت نام اولیه شناسه انجام و تا پایان شش ماهه اول سال جاری کلیه کارگاههایی که دارای شرایط لازم هستند همراه با شناسه نظارت اقدام به تولید و عرضه محصولات میکنند.
دکتر اسماعیل زاده افزود: پس از پایان مهلت اعلام شده از عرضه محصولات فاقد شناسه نظارت توسط کارشناسان بهداشت محیط جلوگیری میشود.
علی اصغر حسنی مدیر گروه بهداشت محیط معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز در این نشست گفت:اصناف بازوهای
بهداشت و سلامت هستند و نقش موثری درسلامت جامعه و کاهش ضایعات مواد غذایی و سلامت روانی دارند و با توجه به استراتژی و برنامه تعریف شده در این زمینه امیدواریم با کمترین اصطکاک و بیشترین اثر بخشی بتوانیم به اهداف کوتاه مدت و بلند مدت حوزه بهداشت دست پیدانماییم.
انتهای پیام//ز.م
جلوگیری از عرضه محصولات فاقد شناسه نظارت توسط کارشناسان بهداشت محیط