به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، عبدالکریم گراوند در نشست با شرکتهای دانش بنیان استان بوشهر یکی از برنامههای این استان را تعامل با شرکتهای دانش بنیان و فنآور دانست و افزود: کاهش فاصله بین مدیران با شرکتهای دانش بنیان و توجه به حل مشکلات این شرکتها در سرلوحه برنامهها قرار دارد.
وی، با بیان اینکه شرکتهای دانشبنیان استان بوشهر تاکنون در طرحهای مهمی مشارکت کردهاند تصریح کرد: مشارکت در هوشمندسازی، اسکن شبکه آبرسانی و ساخت نیروگاههای خورشیدی از برنامههای شرکت دانش بنیان استان بوشهر بوده است.
استاندار بوشهر نظام اداری کنونی را پیچیده و مشکل دانست و افزود: در نظام اداری کشور پیچیدگیهای گوناگونی وجود دارد که چالاک شدن این نظام و فراهم شدن بسترهای لازم برای توسعه از تاکیدات مقام معظم رهبری است.
گراوند با اشاره به نقش مهم و تاثیرگذار شرکتهای دانشبنیان در تبدیل تهدیدات به فرصت افزود: هرچند تحریمهای ظالمانه سبب بروز مشکلات اقتصادی در جامعه شده، ولی با بهرهمندی از ظرفیتها میتوان تحریمها را به فرصت تبدیل کرد.
وی، بومی سازی تکنولوژیهای گوناگون در پرتو تحریمها و استفاده از ظرفیتهای موجود را مورد تاکید قرار داد و عنوان کرد: با توجه به تدوین سند دانش بنیان استان بوشهر و تصویب آن بعداز ماه مبارک رمضان، این مهم یک گام برای تقویت شرکتهای دانش بنیان محسوب میشود.
استاندار بوشهر با تاکید بر اولویت قرار دادن ظرفیت شرکتهای دانش بنیان در حل مشکلات استان بوشهر گفت:با توجه به ظرفیت بالای شرکتهای دانشبنیان، نیازهای دستگاههای اجرایی استان بوشهر از طریق این شرکتها تامین شود.
گراوند، حل مشکلات شرکتهای دانش بنیان در حوزه مالیاتی و بیمه تامین اجتماعی را مورد تاکید قرار داد و بیان کرد: استان بوشهر در عرصه شرکتهای دانشبنیان دارای ظرفیت بالایی است که با توجه به قابلیتهای تولیدی، اقتصادی و صنعتی استان بوشهر باید از این شرکتها بیشترین بهرهوری شود.
وی، با تاکید بر اجرایی شدن طرح آب شیرینکن برای تامین آب گلخانههای استان افزود: در قالب طرحهای گلخانهای ساخت آب شیرینکن در سواحل مورد توجه قرار دارد که باید از ظرفیت شرکت دانش بنیان در این عرصه استفاده کرد.
انتهای پیام/م