فراهانی درباره رقم سرانه غذای دانشجویی در سال ۹۸ و علت استفاده از گوشت سفید در خورشها توضیح داد.
فراهانی معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت درباره سرانه غذای دانشجویی و چالشهای دانشگاه های علوم پزشکی به منظور تامین غذای دانشجویان به دلیل بالا رفتن قیمت برخی موادغذایی در گفتوگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: بخشی از بودجه حوزه فرهنگی دانشجویی دانشگاه های علوم پزشکی به تغذیه و غذاخوری دانشگاهها تخصیص پیدا میکند.
وی به میزان افزایش بودجه تغذیه دانشجویان دانشگاههای علوم پزشکی اشاره کرد و گفت: متاسفانه بودجه مربوط به تغذیه دانشجویان در دانشگاه های علوم پزشکی که بخشی از بودجه فرهنگی و دانشجویی را تشخیص میدهد امسال ۵ تا ۶ درصد افزایش پیدا کرده است.
معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت به افزایش قیمت مواد غذایی چون گوشت برای تهیه غذای دانشجویان اشاره کرد و افزود: بودجه تغذیه دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی، ۶ درصد در سال ۹۸ افزایش پیدا کرده، در حالی که تورم در حوزه مواد غذایی افزایش بسیاری داشته است.
فراهانی با اشاره به افزایش مراجعات دانشجویان به سلفهای دانشجویی نسبت به گذشته به دلیل بحران های اقتصادی به وجود آمده اظهار کرد: از طرفی باید توجه داشت که تعداد دانشجویان مراجعه کننده به سلف های دانشجویی به دلیل اینکه هزینه تهیه غذا در خارج سلف دانشگاه بالاست، افزایش پیدا کرده و در نهایت هزینههای دانشگاه های علوم پزشکی بالا رفته است.
معاون فرهنگی دانشجویی وزارت بهداشت با اشاره به رقم سرانه غذای دانشجویی در سال ۹۷ و ۹۸ اظهار کرد: سال گذشته به طور میانگین بین یک میلیون و دویست هزار تومان تا یک میلیون و ۴۰۰ هزار تومان برای هزینه غذای هر دانشجو هزینه میکردیم و این رقم امسال باید به ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان افزایش پیدا کند حدود ۱۶۰ میلیارد تومان برای این میزان افزایش هزینه غذای دانشجویان کسری بودجه داریم.
فراهانی ادامه داد:دانشگاه های علوم پزشکی مجبور هستند مواد غذایی چون گوشت را برای تهیه غذای دانشجویان کیلویی ۹۰ هزار تومان تامین کنند و هزینه دانشگاه های علوم پزشکی برای تامین مواد غذایی ۷۰ تا ۹۰ درصد افزایش پیدا کرده است.
(استفاده از گوشت سفید در قیمه یکی از دانشگاه های علوم پزشکی)
وی در پاسخ به سوالی درباره اینکه در برخی دانشگاههای علوم پزشکی در خودش ها از گوشت سفید به جای گوشت قرمز استفاده میکنند، گفت: وقتی دانشگاه های علوم پزشکی به دلیل بالا رفتن قیمت مواد غذایی زیر بار مالی فراوانی از نظر غذای دانشجویی قرار می گیرند مجبور میشوند تدابیر این چنینی بیندیشند تا بتوانند غذای دانشجویان را تامین کنند.
معاونت فرهنگی دانشجویی وزارت بهداشت یادآوری کرد: وزیر بهداشت پیگیر ماجرا هستد و مقرر شده است تا هزینه غذای دانشجویان و بودجه تحمیلی به دانشگاهها را مورد محاسبه قرار دهیم تا با تمهیداتی که اندیشیده میشود بتوانیم بخشی از کسری بودجه دانشگاههای علوم پزشکی را جبران کنیم.
انتهای پیام/