بعد از ديدن نحوه توليد پاستيل ، شايد ديگر هرگز آن را نخوريد !!!

در خرید و خوردن پاستیل های خارجی دقت بیشتری کنید. برخی کشورها در تهیه ژلاتین لازم برای تهیه محصول پاستیل یا ژله های آماده خود از کلاژن پوست و استخوان خوک استفاده می کنند.

به گزارش گروه فیلم و صوت باشگاه خبرنگاران جوان، طبق یکی از گزارش های سازمان غذا و داروی آمریکا، روش تهیه ژلاتین روند مخصوصی دارد که اگر به درستی دنبال نشود احتمال منتقل شدن بیماری های دامی به انسان با استفاده از محصولات به دست آمده از آنها بالا می رود. به دلیل نوع چربی و شیرینی مورد استفاده در پاستیل ها زیاده روی در خوردن آن می تواند مشکل ساز باشد.

 

 

 

 

بیشتر بخوانید: پشت صحنه میوه های خوش رنگ و لعاب + فیلم

 

انتهای پیام/

همه چیز درباره پاستیل + فیلم

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۰۱ ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۱
آخه ما نوشتیم کلیپ خوردن هانی ژله ای
اینجا پاستیل به ما نشون میده