به گزارش خبرنگار حوزه فناوریهای نوین گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران، هفته گذشته معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اخبار متعددی داشت که در این بسته خبری آنها را بازگو میکنیم.
سورنا ستاری معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری در گفتگو با خبرنگار حوزه فنآوری گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره وضعیت مالی شرکتهای دانشبنیان و سرمایهگذاری آنها در بورس اظهار کرد: در حال حاضر یک صندوق مادر برای انجام فعالیتهای مالی شرکتهای دانش بنیان در بورس ایجاد شده است.
معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری درباره اعضای این صندوق مادر بیان کرد: اعضای این صندوق را فعالان بخش خصوصی و دولتی با همراهی دانشگاهها تشکیل میدهند.
معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری تصریح کرد: به دنبال این هستیم تا صادرات شرکتهای دانشبنیان توسعه بیشتری پیدا کند و برگزاری نمایشگاههای فناورانه در سطح کشور یکی از راههای توسعه صادرات است.
مهدی محمدی دبیر ستاد توسعه فناوریهای اقتصاد دیجیتال معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در گفتگو با خبرنگار حوزه فنآوریگروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره شرکتهای دانش بنیان، اظهار کرد: بیش از ۸۰ درصد استارت آپها و ۴۵ درصد از شرکتهای دانش بنیان کشور در حوزه اقتصاد دیجیتال فعال هستند.
وی تصریح کرد: بر اساس آماری که از سوی مراکز شرکتهای دانش بنیان اعلام شده است، بدون شک بهترین حوزه اقتصاد دانش بنیان، بحث ICT و فناوریهای دیجیتال هستند.
منوچهر منطقی دبیر ستاد توسعه فناوریهای فضایی و حمل و نقل پیشرفته معاونت علمی و فناوری در مراسم امضای تفاهمنامه سه جانبه توسعه هوانوردی عمومی میان ستاد توسعه فناوریهای فضایی و حمل و نقل پیشرفته معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران، سازمان هواپیمایی کشوری با اشاره به اینکه هوانوردی عمومی اساس و پایه توسعه هوانوردی در دنیاست، اظهار کرد: یکی از مهمترین نیازهای صنعت هوایی در کشور، توسعه هوانوردی عمومی است. در ایران نیز برای توسعه این بخش اقداماتی صورت گرفته است که کافی نیست.
مهدی محمدی دبیر ستاد توسعه فناوریهای اقتصاد دیجیتال معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در گفتگو با خبرنگار حوزه فنآوری گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره حمایت جدید از استارتآپهایاقتصاد دیجیتال اظهار کرد: برای کمک به استارت آپهای حوزه اقتصاد دیجیتال و تسریع فعالیتهای آنان آیین نامههای جدیدی در هیئت دولت به تصویب رسیده است.
محمدی درباره این آیین نامه گفت: کسب و کارهایی که حداکثر سه سال از ثبتشان گذشته باشد و درآمدی در حد ۵۰۰ میلیون تومان داشته باشند میتوانند در بستر حمایتهای جدید قرار گیرند.
پرویز کرمی رئیس مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اظهار کرد: با اجرای طرح صدف، فرصت مناسب توانمندسازی دانشجویان و فارغ التحصیلان برای ورود به بازار کار ایجاد شده است. نخستین دوره این طرح نیز اواخر سال ۹۷ برگزار شد و دومین دوره آن تابستان امسال برگزار میشود.
محمد حسین سجادی نیری دبیر ستاد توسعه فناوریهای نرم و هویت ساز معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در گفتگو با خبرنگارحوزه فناوریهای نوین گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران، درباره استارتآپهای حوزه فرهنگی اظهار کرد: برای کمک به استارتآپهای این حوزه مرکز مخصوصی در دل تهران ایجاد شده است.
سجادی نیری با بیان اینکه معاونت علمی به شرکتها و استارتآپهای حوزه گردشگری کمک میکند، گفت: معاونت علمی برای حمایت از این مراکز و استارت آپها برنامه مخصوص حمایتی دارد.
وی افزود: این برنامهها در قالب ارائه تسهیلات مالیبرای بازسازی فضای باقی مانده خانه ایرج جهت استقرار هرچه بیشتر استارت آپها و شرکتهای دانش بنیان است.
انتهای پیام/