علی اکبری رئیس اتحادیه باتریسازان درگفت و گو با خبرنگار صنعت، تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره بازار باتری گفت: امسال، نوسانات نرخ ارز تاثیری بر بازار باتری نداشته است اما درسال گذشته این نوسان را در این بازار تجربه کردیم.
بیشتر بخوانید: یک هزار و ۵۰ واحد رسمی در صنعت باتری تهران فعالند/ واردات باتری با ارز ۴۲۰۰ تومانی
رئیس اتحادیه باتریسازان با اشاره به اینکه دو هزار واحد صنفی باتری در تهران مشغول به فعالیت هستند تصریح کرد: از این تعداد یک هزار واحد صنفی باتری دارای مجوز هستند و یک هزار واحد صنفی بدون پروانه در تهران مشغول به کارند.
اکبری افزود: تعداد باتریهای خارجی در بازار کمتر از باتریهای ایرانی است و این نوع باتریها به صورت قاچاق به کشور وارد میشوند.
رئیس اتحادیه باتریسازان افزایش قیمت مواد اولیه باتری را یکی از عوامل اصلی در گرانی آن دانست و گفت: امیدواریم که بازار باتری بتواند به یک ثبات نسبی برسد.
اکبری در ادامه یادآوری کرد: باتوجه به شعار رونق تولید ، امیدواریم که بازار باتری هم همانند سایر اصناف بتواند در جهت تحقق این شعار گام بردارد که برنامه ریزیهای مناسبی هم در این خصوص صورت گرفته است.
به گفته اکبری، زمانی که قیمت باتری در بازار به یک ثبات برسد میتوان دست دلالان و سودجویان را از بازار کوتاه کرد.
رئیس اتحادیه باتریسازان با اشاره به حمایت دولت از تولیدکنندگان افزود: هم اکنون خودروسازان باید تلاش کنند که استفاده از باتری داخلی را در خط تولید خود بیشتر کنند که این امر حمایت ارگانهای ذیربط را در بازار میطلبد.
به گفته اکبری، باتری از کالاهایی است که باید مشمول استاندارد باشد و راه انداری خط تولید آن، نیازمند مجوز استاندار است.
رئیس اتحادیه باتریسازان گفت: به واقع صنعت باتری سازی، از حوزههایی به شمار میرود که در سالیان و دهههای اخیر با برنامه ریزی انجام شده و از رشد و توسعه قابل توجهی برخوردار شده است.
انتهای پیام/