به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ،کیوان کاشفی رییس اتاق بازرگانی استان کرمانشاه گفت : اولین بار بخش خصوصی به فکر تدوین سند رونق تولید افتاد و در استان آنرا پیگیری کردیم.
وی با بیان اینکه سند فوق بر اساس دیدگاه های بخش خصوصی تنظیم شده است، گفت : سعی شده پیشنهادات بخش خصوصی در این سند با اسناد بالادستی و آیین نامه ها مطابقت داشته باشد.
رییس اتاق بازرگانی استان کرمانشاه گفت: در این سند مسائل مهم و مشکلات استان مورد توجه قرار گرفت و نتایج پایش فضای کسب و کار هم در آن لحاظ شده است.
وی سند رونق تولید را سندی یکساله عنوان کرد و بیان داشت: مهارتها، تامین مالی و مشکلات اجتماعی از موارد بررسی شده در این سند است.
کاشفی صادرات را موضوعی بسیار حائز اهمیت در بحث رونق تولید دانست و گفت: البته پایش سند فوق هم اهمیت دارد که توسط اتاق بازرگانی و سازمان مدیریت و برنامهریزی می تواند بررسی شود و در پایان سال هم دستگاه های برتر تشویق و دستگاههای با بدترین عملکرد به مردم معرفی شود.
رییس اتاق بازرگانی استان کرمانشاه معتقد است که این سند می تواند الگویی باشد که در سایر حوزه ها هم بسط داده شود.
وی تصریح کرد: اگر تنها سه اقدام اساسی در استان انجام شود فضای کسب و کار هفت تا هشت پله بهبود می یابد.
کاشفی این اقدامات را اینگونه برشمرد که اولاً هیچ امضای منحصر به فردی در سازمانها نباشد، دوماً تمام سامانه های مختلف دچار مشکل و قطعی نشوند و سوم اینکه تمام کارمندان موظف باشند در ساعات کار در محل کار خود حضور داشته باشند .
انتهای پیام/د