علیرضا حسین زاده مدیر جهاد کشاورزی گناباد در گفتگوی اختصای با خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
مشهد گفت: ۱۰ درصد سطح زیر کشت این محصول نسبت به پارسال افزایش یافته است که پیش بینی میشود با توجه به بارندگیهای خوب امسال، ۴۰۰ تن زیره سبز از سطح یک هزار و ۲۴۰ هکتار از اراضی دیم و آبی گناباد برداشت شود.
وی تصریح کرد: با توجه به برداشت سنتی زیره سبز در گناباد، این محصول
اشتغال زایی خوبی هم در منطقه ایجاد کرده است.
مدیر جهاد کشاورزی گناباد گفت: نیاز آبی کم، دوره رشد کوتاه و خواص دارویی فراوان از ویژگیهای زیره سبز است که با خشکسالیهای اخیر و کم آبیها در گناباد، تغییر الگوی کشت اجتناب ناپذیر است و این امر
کشاورزان را از کشت گیاهان پر آب طلب به سمت گیاهان کم آب طلب هدایت کرده است.
حسین زاده افزود: در چند سال اخیر کشت گیاهان دارویی نظیر گل محمدی، زیره سبز، و آویشن با توجه به مصرف آب کم و ارزش اقتصادی بالا، در شهرستان بسیار مورد توجه کشاورزان قرار گرفته است.
علی مؤذنی کارشناس اداره باغبانی جهاد کشاورزی گناباد هم با اشاره یه خواص دارویی فراوان زیره سبز گفت: زیره سبز گیاهی دارویی است که از نظر شیمیایی دارای تانن، زرین و اسانس است که معمولا برای بیماریهای صرع، داروی ضد تنش، افسردگی و ضد نفخ بسیار موثر است.
وی ادامه داد: معمولا در هر خانه در گناباد، معجونی از زیره سبز و نبات به نام محلی صفوف یافت میشود که برای درمان نفخ، صرع و افسردگی به کار میرود.
انتهای پیام// ح.ت
استقبال خوب کشاورزان گنابادی از کشت گیاهان دارویی