عرشی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در گفتوگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: یکی از برنامههای جدی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تعمیق خدمات بهداشتی و درمانی است که در طرح تحول نظام سلامت مشخص شده است؛ این کار با هدف ارائه خدمات بهتر در حوزه سلامت، به مردم و مراجعهکنندگان مراکز جامع سلامت، خانههای بهداشت و پایگاه سلامت مورد توجه قرار میگیرد.
وی ادامه داد: در مراکز جامع سلامت و پایگاههای بهداشت تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، خدمات کارشناس بهداشت روان و کارشناس تغذیه به تازگی به مراجعه کنندگان ارائه میشود.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به اینکه در حال حاضر پنج میلیون و ۴۸۰ هزار نفر تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی قرار دارند، تأکید کرد: قرار است واکسنهای جدید از طریق وزارت بهداشت به زنجیره واکسیناسیون قدیمی اضافه شود و دانشگاه این آمادگی را دارد تا به طور رایگان واکسیناسیون برای نیازمندان انجام دهد.
عرشی بیان کرد: یکی از اولویتهای مهم دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی موضوع بهداشت محیط و بهداشت حرفهای است و این دانشگاه به طور میانگین ۳۰ هزار پایگاه بهداشتی دارد.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افزود: در حال حاضر ۳۲۱ پایگاه بهداشت تحت پوشش دانشگاه است که به مراجعه کنندگان و به ویژه گروههای هدف خدمات بهداشتی و درمانی ارائه میدهد.
عرشی یادآوری کرد: دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بستههای خدمتی را در قالب طرحهای مختلف به منظور ارتقای خدمات بهداشتی و درمانی به مردم تعریف و به طور رایگان در اختیار مراجعه کنندگان قرار میدهد.
انتهای پیام/