حمله خرس سیاه در دلفارد جیرفت یک مرد میانسال را از ناحیه سر و بدن مجروح کرد.

حمله خرس سیاه به مرد جیرفتیبه گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان یک قلاده خرس سیاه آسیایی با نزدیک شدن به زیستگاه انسانی در منطقه دلفارد جیرفت به یک مرد میانسال حمله ور شد.

 فرد مذکور از ناحیه جمجمه آسیب دیده و خراشیدگی‌های روی سطح بدن  وی نشان دهنده کشیده شدنش بر روی زمین است.

 مرجان شاکری مدیر کل حفاظت محیط زیست استان کرمان که به عیادت این فرد حادثه دیده رفته بود در این خصوص اظهار داشت: خرس‌ها در رده پستانداران و راسته گوشت خواران قرار می‌گیرند. با این وجود نمی‌توان خرس‌ها را گوشت خوار نامید. خرس‌ها همه چیز خوار هستند آن‌ها از میوه‌ها و گیاهان نیز تغذیه می‌کنند و به شدت جذب مواد غذایی شیرین می‌شوند. همان طور که از اسم خرس سیاه آسیایی مشخص است، رنگ این خرس سیاه بوده و گوش‌های بسیار گردی دارد.

وی افزود: این نوع خرس با خرس سیاه آمریکایی تفاوت‌هایی دارد. بر روی سینه خرس سیاه آسیایی علامتی سفید رنگ به شکل هفت یا V دیده می‌شود همچنین پوزه این حیوان نیز روشن‌تر از باقی مناطق بدنش دیده می‌شود. لازم به ذکر است که متاسفانه تعارض انسان با این گونه و تخریب زیستگاه آن این گونه را مجبور می‌کند که برای تغذیه و یافتن غذا به مناطق مسکونی و باغی نزدیک شود.

شاکری اظهار کرد: با توجه به اینکه در ابتدای فصل میوه قرار داریم از تمامی بزرگوارانی که در حاشیه زیستگاه این گونه ارزشمند و زیبا ساکن هستند تقاضا داریم که در صورت مشاهده خرس سیاه از آسیب زدن یا حمله به قصد هلاک یا ترساندن این گونه جدا خودداری کنند و بلافاصله خدمتگزاران خودشان در اداره کل حفاظت محیط زیست را در جریان قرار دهند.

لازم به ذکر است با آنکه خرس سیاه آسیایی از آرام‌ترین گونه‌های خرس در میان پستانداران است، اما این گونه نسبت به انسان بسیار پرخاشگر است؛ در نتیجه بهتر است که هیچ گاه نزدیک این حیوان نشویم. طول این حیوان ۱۲۰ تا ۱۸۰ سانتی متر و وزن آن بین ۵۰ تا ۱۷۰ کیلوگرم است.

کشورمان ایران را می‌توان غربی‌ترین نقطه پراکندگی خرس سیاه آسیایی دانست. گونه خرس سیاه آسیایی یک زیر گونه دارد که به گونه بلوچی خرس سیاه معروف بوده و در معرض انقراض است. زیر گونه بلوچی خرس سیاه آسیایی تنها در بخشی از نواحی پاکستان و ایران دیده شده است.

در کشورمان ایران خرس سیاه بلوچی در استان‌های کرمان، سیستان بلوچستان و هرمزگان دیده شده و بر اساس گمانه زنی‌های آماری که توسط متخصصین صورت گرفته تعداد تقریبی آن بین شصت تا صد و بیست قلاده در استان کرمان و همچنین بین پنجاه تا صد قلاده در سیستان و بلوچستان و بین بیست تا پنجاه قلاده در هرمزگان برآورد شده است.

انتهای پیام/ح

حمله خرس به مرد جیرفتی

برچسب ها: خرس ، جیرفت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۳۳ ۱۵ خرداد ۱۳۹۸
اينقدر روستاييا رفتن تو دل طبيعت و محيط زيست خونه ساختن كه وحوش بيچاره هر طرف ميرن به تور اينا ميخورن و كشته ميشن
آخرین اخبار