به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه،بابک قاضی رئیس جهاد کشاورزی شهرستان هرسین با اشاره به اینکه هر کیلو پیاز در مزرعه ۵۰۰ تا ۱۰۰۰ تومان از کشاورز هرسینی خریداری میشود اظهار داشت: این در حالی است که این محصول در بازار با قیمتی بسیار بالاتر عرضه میشود.
وی با بیان اینکه سود این محصول بیشتر از کشاورز عاید دلالان می شود گفت:اکنون به جای اینکه پیاز برندی برای هرسین باشد، هرسین به برندی برای پیاز کشور تبدیل شده است.
قاضی گفت: ایجاد سردخانه در هرسین بهترین راهکار برای برطرف کردن مشکل پیازکاران هرسینی است و از طریق ترویبونهای مختلف از سرمایهگذاران و بخش خصوصی درخواست همکاری شده و در این زمینه تسهیلاتی نیز به آنها پرداخت میشود.
وی با اشاره به اینکه پیاز هرسین از نظر کیفیتی حرف نخست را در کشور میزند بیان کرد: در تمام کشور هر جا محصول پیاز وجود داشته باشد با عنوان پیاز هرسین عرضه میکنند و به همین دلیل برند آن منحصر به فرد و انحصاری است.
انتهای پیام/ز