یوسفیان ملا گفت: اختصاص ۱۴ میلیارد دلار ارز یارانه‌ای از افزایش نجومی قیمت کالا‌های اساسی جلوگیری کرده است.

دولت از عهده پرداخت یارانه به گوشت بر نمی‌آید/ بررسی کنترل قیمت کالا‌های اساسی با ارز یارانه‌ایبه گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از خانه ملت؛ عزت الله یوسفیان ملا، عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه قیمت گوشت به کیلویی ۱۰۰ هزار تومان رسیده است، گفت: دولت برای ورود و مدیریت بازار گوشت باید سوبسید بالایی پرداخت کند، اما سوال اینجا است که آیا دولت از عهده پرداخت چنین مبلغی بر می‌آید یا خیر؟


بیشتر بخوانید: چقدر از کالاهای دولتی به دست مصرف کنندگان رسیده است؟


دولت از عهده پرداخت یارانه به گوشت بر نمی‌آید

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس با بیان اینکه دولت اکنون برای تهیه گوشت قرمز ارز ۴ هزار و ۲۰۰ تومانی اختصاص نمی‌دهد، اظهار داشت: دولت برای کاهش رانت و فساد ارز یارانه‌ای را از گوشت حذف و اکنون شاهد هستیم که قیمت تمام شده گوشت قرمز به کیلویی ۹۰ تا ۱۰۰ هزار تومان رسیده است.

نماینده مردم آمل در مجلس دهم شورای اسلامی تاکید کرد: اگر بخواهیم قیمت گوشت به ۳۰ هزار تومان برسد، در واقع دولت باید کیلویی ۶۰ هزار تومان یارانه به گوشت بدهد که این رقم در حجم بالا غیرقابل پرداخت می‌شود بنابراین انتظار اینکه به گوشت یارانه داده شود غلط است.

وی با بیان اینکه قیمت تمام شده گوشت افزایش یافته است، اظهار کرد: به دلیل عدم مدیریت، قیمت تمام شده گوشت افزایش یافته است و شاهده گرانی این کالای اساسی در سفره مردم هستیم و حتی برخی از اقشار جامعه توان مالی خرید گوشت قرمز را ندارند، اما دولت از عهده پرداخت یارانه به این محصول بر نمی‌آید.

یوسفیان ملا بیان کرد: دولت نمی‌تواند به همه اقلام از گوشت یا بنزین یارانه بدهد، در این بین همین که توانسته است قیمت مرغ و گوشت سفید را کنترل مدیریت کند جای تقدیر دارد چرا که اگر بازار را رها کرده بود قیمت مرغ به قیمت گوشت می‌رسید.

بانک مرکزی لیست  تخصیص ارز دولتی به کالا‌های اساسی را به مجلس می‌فرستد

این نماینده مجلس شورای اسلامی بر تأثیر ۱۴ میلیارد دلار ارز یارانه‌ای بر مدیریت و کنترل قیمت کالا‌های اساسی، پرداخت و گفت: بانک مرکزی قرار است لیستی از تخصیص ارز ۴ هزار و ۲۰۰ تومانی به کالا‌های اساسی ارائه کند تا بدانیم یارانه ارزی در چه مسیری هزینه شده است.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس تأکید کرد: تخصیص ارز دولتی به کالا‌های اساسی تأثیر بسزایی بر مدیریت قیمت‌ها داشت اگر این ارز ۴ هزار و ۲۰۰ تومانی به کالا‌ها اختصاص داده نمی‌شد قیمت‌ها به صورت نجومی افزایش پیدا می‌کرد، تأثیر این ارز را در قیمت نان می‌توان مشاهده کرد.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
United States of America
ناشناس
۱۸:۵۸ ۱۷ خرداد ۱۳۹۸
كلا دولت توانايي كنترل هيچي رو نداره پس بهتره قيمتها رو آزاد كنه و پول دلار رو بذاره رو يارانه تا مردم خودشون برنامه ريزي كنن و فساد و سواستفاده هم جم بشه اينجوري دلار هر چقدرم گرون بشه برا مردم فرقي نميكنه چون در عوض يارانه اشون هم چند برابر ميشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۳۴ ۱۷ خرداد ۱۳۹۸
امان از مدیریت ضعیف ومنت گذاشتن بابت گران کردن
آخرین اخبار