ابوالقاسم رحیمی انارکی مدیرعامل بانک مسکن در گفتوگو با خبرنگار مسکن گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با بیان اینکه خوشبختانه هنوز استقبال خوبی از تسهیلات خرید صندوق پسانداز مسکن یکم صورت می گیرد، اظهار کرد: هفته گذشته بیش از ۹۰۰ فقره تسهیلات خرید صندوق پسانداز مسکن یکم به متقاضیان ارائه شد.
وی گفت: این میزان تسهیلات برای خرید واحد مسکونی در مناطق متوسط شهر کافی نیست، اما تسهیلات خرید مسکن نسبت به سالهای گذشته افزایش یافته و رقم بسیار مناسبی است.
مدیرعامل بانک مسکن به پرداخت تسهیلات مسکن برای سازندگان واحدهای مسکونی اشاره کرد و افزود: سازندگان سنتی ۷۰ میلیون تومان، صنعتی سازان ۱۱۰ میلیون تومان و آن دسته از سازندگانی که به شیوه فناوریهای نوین به ساخت واحد مسکونی می پردازند ۱۷۰ میلیون تومان از سوی بانک مسکن دریافت میکنند.
بیشتر بخوانید:موانع پیش روی تعیین سقف و کف قیمتی بازار اجاره/ هیچ سامانهای برای بازار اجاره طراحی نشده است
انارکی با بیان اینکه بانک مسکن بیش از ۹۰ درصد تسهیلات خود را در حوزه مسکن پرداخت میکند، بیان کرد: بیشترین فعالیت این بانک در حوزه مسکن است و این موضوع را باید بانک مرکزی به سایر بانکها هم تکلیف کند.
مدیرعامل بانک مسکن گفت: بانک مرکزی باید سهم بخش مسکن در تسهیلات بانکی را برای همه بانکها تقسیمبندی کند تا این سهم که در حدود ۷ تا ۸ درصد است به ۲۰ درصد افزایش یابد.
وی به بسته جدید مسکنی وزارت راه و شهرسازی اشاره کرد و افزود: چندی پیش جلسهای در خصوص قالب بستههای جدید مسکن با مسئولان وزارت راه و شهرسازی برگزار کردیم و قرار شد تمامی مشاوران و مدیران نظرات خود را ارائه دهند و ما امیدواریم بسته جدید مسکنی در این هفته نهایی شود.
انارکی تصریح کرد: تصور میکنیم که ارائه بسته جدید مسکنی برای حوزه مسکن مثمر باشد، بستههای جدید، حوزه عرضه و تقاضای مسکن را پوشش میدهند و ما در این بسته ایدههایی را برای بازار رهن و اجاره هم در نظر گرفتهایم.
مدیرعامل بانک مسکن تأکید کرد: بخشی از این تسهیلات مربوط به مصوباتی از سوی دولت است و بخش دیگری را باید بانک مرکزی و سازمان بوس و اوراق بهادار ارائه دهند.
وی با اشاره به اینکه در این تسهیلات، بستهای هم برای بازار اجاره در نظر گرفتهایم، افزود: امیدواریم قسمتی از این بسته که مربوط به ساماندهی بازار اجاره است تا تیر ماه ارائه شود.
انارکی درباره ارایه تسهیلات با نرخ سود صفر درصد گفت: این تسهیلات برای ساخت مسکن در بافتهای فرسوده است و در واقع نرخ سود آن ۹ درصد است این در حالیست که منابع بانک مسکن ۱۸ درصد است و منابعی که از محل صندوق توسعه ملی پرداخت میشود صفر درصد است بنابراین میانگین آنها ۹ درصد میشود.
انتهای پیام/
مشکل. مسکن فقط یه راه حل داره اونم تعطیل کردن تمام املاکی ها به مدت 6 ماهه
اونقدر این ها پس انداز دارند که با 6 ماه تعطیلی چیزی شون نشه بعد نرخ هر محله رو بنا به متراژ و ساب ساخت تو محزر ثبت کنن
بخدا درست میشه
املاکی ها تاریخ پایان قرار داد ها مونو میدونن زنگ میزنن به مالک میگن بلندش کن با قیمت خیلی بالاتر مشتری سراغ دارم
من که کم آوردم... به والله بریدم.
قرار بود به سازندگان بخصوص انبوه سازان کارت تخفیف خرید مصالح در خرداد ماه عملی بشه چی شده؟
من خانه دارم . امروز در مورد مستاجرها فکر می کردم .وضعیت خراب است
فکری به حال مسکن کارمندان وکارگران کنید
له شدیم از این گرانی ها