وی با اشاره به اینکه سازمان غذا و دارو باید اهداف نظام سلامت را مدنظر قرار داده و در آن راستا حرکت کند، اظهار کرد: سازمان غذا و دارو همیشه مورد اتهام و تهمت بیرون سازمان از جمله مافیای دارو و امضاهای طلایی بوده است؛ اما همیشه در همه جا گفته ام که سازمان غذا و دارو پاک ترین و شفاف ترین سازمان کشور است.
رئیس سابق سازمان غذا و دارو ادامه داد: دلیل اینکه بحث مافیا و امضاهای طلایی مطرح می شود، این است که سازمان غذا و دارو یک سیستم رگولاتور است و وقتی مافیای غذا و دارو به سازمان مراجعه میکنند و به در بسته می خورند احساس می کنند مافیایی قویتری جلوی آنها را گرفته است، همچنین وقتی برخی نمایندگان دنبال منافع خود هستند و تامین نمی شود همیشه شاکی هستند و سازمان را متهم به مافیا می کنند.
وی با تاکید بر اینکه سازمان غذا و دارو تنها نهادی است که از سال ۱۳۶۰ آمارنامه را در راستای شفافیت منتشر می کند، گفت: هر اتفاقی در سازمان توسط کمیته و کمیسیون انجام میشود، البته برای شفافیت بیشتر باید تلاش کرد اما کارهای خوبی را شروع کردیم و اساسنامه سازمان در مرحله نهایی قرار دارد؛ همچنین پیشنهاداتی برای اصلاح کمیسیون ها به وزارت بهداشت ارائه کردهایم که باید در هیئت دولت مصوب و به مجلس برود.
وی با بیان اینکه سازمان غذا و دارو در حوزه غذا، فرآورده های آرایشی بهداشتی و مکمل ها مسئولیتی برای تامین ندارد و تنها مسئول سلامت آنهاست، تصریح کرد: موضوع جدا شدن غذا از سازمان غذا و دارو که برخی از نمایندگان پیگیری میکنند و دنبال منافع خود هستند خطر بزرگی برای امنیت غذایی است. همچنین ممنوعیت ورود فراورده های آرایشی بهداشتی که توسط وزارت صمت ابلاغ شده است نیز یکی از خطرات است که تهدید افزایش قاچاق و فرآوردههای تقلبی را بیشتر می کند.
پیرصالحی با اشاره به لزوم تقویت سازمان غذا و دارو با کمک وزارت بهداشت گفت: خوشبختانه در دو ماه اول سال ۵۰۰ میلیون دلار ارز دارو و تجهیزات را تامین کردیم که امیدواریم تلاش برای جذب منابع بیشتر ادامه پیدا کند.
وی اظهار کرد: حتما باید اختیارات دکتر شانه ساز کامل باشد چرا که ایشان به عنوان رئیس سازمان باید پاسخگوی نهادها باشند.
رئیس سابق سازمان غذا و دارو مطرح کرد: باید تلاش کنیم که بگوییم از منافع مردم کوتاه نمی آییم حتی اگر به مافیا متهم شویم، باید در راستای شفافیت بیشتر در سازمان غذا و دارو حرکت کنیم.
انتهای پیام/