رئیس دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت گفت: انواع مسمومیت‌های غذایی و عوارض آن بیشتر متوجه کودکان زیر ۵ سال است.

سالیانه ۱۲۵ هزار نفر به دلیل رعایت نکردن ایمنی مواد غذایی در دنیا فوت می‌کنند/ لزوم رعایت ایمنی مواد غذایی از مزرعه تا سر سفره خانواده‌ها/ کودکان زیر ۵ سال بیشترین آسیب را در زمینه ایمنی مواد غذایی می‌بینندزهرا عبداللهی رئیس دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت در گفتگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: روز جهانی ایمنی غذا با هدف ارتقای سلامت مصرف کنندگان مواد غذایی و با همکاری سازمان جهانی بهداشت و فائو برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: هدف از نام گذاری روز جهانی ایمنی غذا اهمیت سلامت غذای مصرف کنندگان از مزرعه تا سفره‌ خانوار است و در واقع امنیت غذایی و سلامت مصرف کنندگان این مواد از اهمیت خاصی برخوردار است.

عبداللهی با اشاره به روز جهانی ایمنی مواد غذایی ادامه داد: ایمنی مواد غذایی در واقع دسترسی افراد در تمام اوقات به مواد غذایی کافی و سالم است و سلامت ایمنی غذایی بخش مهم و حیاتی امنیت مواد غذایی محسوب می‌شود.

رئیس دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت افزود: ایمنی مواد غذایی و سلامت تغذیه مردم باید از مزرعه تا سر سفره‌ها حفظ شود و رعایت مسائل بهداشتی در زمان تولید، تهیه و توزیع مواد غذایی از اهمیت زیادی برخوردار است.

وی ادامه داد: امنیت غذایی باعث پیشگیری از بروز بیماری‌های منتقله ناشی از مواد غذایی است، زیرا مسمومیت‌های حاد ناشی از مصرف مواد غذایی نا‌سالم منجر به مرگ و میر افراد و ابتلای افراد به انواع بیماری‌ها متعدد می‌شود.

عبداللهی ادامه داد: آلودگی مواد غذایی به سرب، فلزات سنگین سرطان زا و سموم دفع آفات کشاورزی منجر به بروز بیماری‌های مختلفی در افراد مصرف کننده می‌شود و سلامت افراد به خطر می‌افتد.

رئیس دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت با اشاره به اینکه اگر استاندارد‌های بهداشتی در کارخانه‌ها و در زمان تولید مواد غذایی رعایت نشود و آلودگی وارد تولید مواد غذایی شود سلامت مردم به شدت به خطر می‌افتد، گفت: بر اساس آمار سازمان جهانی بهداشت کودکان زیر ۵ سال آسیب پذیر‌ترین گروه در زمینه ایمنی مواد غذایی هستند.

وی اضافه کرد: انواع مسمومیت‌های غذایی و بیماری‌های ناشی از آن بیشتر مربوط به کودکان زیر ۵ سال است و سالیانه ۱۲۵ هزار نفر به دلیل رعایت نکردن ایمنی مواد غذایی در دنیا فوت می‌کنند.

از مصرف مواد غذایی فله‌ای پرهیز کنید

عبداللهی اظهار کرد: رعایت ایمنی مواد غذایی با هدف پیشگیری از بروز بیماری‌های مختلف وظیفه همگانی است و سلامت مواد غذایی بر عهده وزارت بهداشت، وزارت جهاد کشاورزی و صنعت و معدن است.

رئیس دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت گفت: من به مردم توصیه می‌کنم که فقط محصولات بسته بندی شده را خریداری کنند و از مصرف مواد غذایی فله‌ای جدا پرهیز کنند.

وی یادآوری کرد: هیچ نظارت بهداشتی بر مواد غذایی که به صورت فله‌ای در کنار خیابان‌ها عرضه می‌شود، وجود ندارد و به طور مثال از روغن مرغوب برای تولید چیپس‌های باز استفاده نمی‌شود.
 
انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار