وی ادامه داد: امروز حدود ٣٠ درصد محصولات تجهیزات پزشکی که پروانه تولید دریافت کردهاند در کلاس خطر C و D قرار دارند و معدودی کمپانیهای در دنیا این محصولات را تولید میکنند.
مدیر کل تجهیزات و ملزومات پزشکی سازمان غذا و دارو اظهار کرد: ما بیش از ٢٠٠ شرکت دانش بنیان داریم و سیاستهای وزارت بهداشت بر این است از حوزه تولیدات تجهیزات پزشکی حمایت شود.
وی تاکید کرد: ما سیستم رگولاتوری هستیم و نظارت بر کیفیت وظیفه ما بوده و کیفیت خط قرمز ماست و از کیفیت عبور نخواهیم کرد و محصولاتی پروانه ساخت می گیرند که کیفیت و حداقل استانداردها را داشته باشد و محصولات صادراتی افتخار کشور محسوب میشوند.
مدیر کل تجهیزات و ملزومات پزشکی سازمان غذا و دارو با تاکید بر اینکه کیفیت تجهیزات پزشکی خط قرمز ماست، گفت: ما فرآیندهای صدور مجوز را مورد بررسی قرار دادیم و فرآیندهای غیر ضروری را حذف میکنیم و توصیه ما به تولیدکنندگان، تولید صادرات محور است.
وی افزود: تولیدکنندگان تلاش کنند بتوانند با محصولات وارداتی رقابت کنند و بتوانیم آنها را در بازار بین المللی عرضه کنیم و در حال حاضر بیش از ٢٠ شرکت توانستند گواهینامه اتحادیه اروپا را بگیرند و ۴٠ شرکت در حال اخذ آن هستند و اگر تولیدکننده این مجوز اتحادیه اروپا را اخذ کند صرف یک هفته مجوز فروش را صادر کنیم و اخذ این گواهینامه در شرایط تحریم یک اقدام جهادی است که تولید کنندگان انجام میدهند.
صفوی با اشاره به حمایت از شرکتهای دانش بنیان حوزه تجهیزات پزشکی اظهار کرد: ما جلسات مستمری را با معاونت علمی ریاست جمهوری برگزار میکنیم و شرکتی که با ابتکار عمل محصولی را تولید میکند نباید در پیچ و خمهای اداری برای دریافت مجوز خسته شود و طبق دستور وزیر بهداشت هدف ما ایجاد شفافیت در فرآیندهاست.
وی از انتشار نخستین آمار نامه ملزومات و تجهیزات پزشکی تا پایان تابستان خبر داد و گفت: یکی از معضلات کارآفرینان در حوزه تجهیزات پزشکی نبود آمار مدون و مشخص در این حوزه اعم از واردات و تولید است و در این زمینه تیمی تشکیل شد و در حال تدوین آمارهای حوزه تجهیزات پزشکی هستیم و امیدواریم تا پایان تابستان اولین آمارنامه حوزه تجهیزات پزشکی را در تولید و واردات منتشر کنیم.
صفوی افزود: امروز هم در نمایشگاه ایران هلث ۲۳ قلم کالای پزشکی را رونمایی کردیم که برای اولین بار در کشور به عنوان کالای تولید داخلی عرضه میشوند.
انتهای پیام/