وی افزود: یکی از مشکلات ما در حوزه تجهیزات پزشکی اعم از تولید و تامین آن بحث نقدینگی و مطالباتمان از دولت است و اگر به تولید نگاهی اصولی و راهبردی داشته باشیم میتوانیم از آن در حل مشکلات کشور اعم از مشکلات اقتصادی، اجتماعی کمک بگیریم و اگر این نگاه به صورت مستمر و برنامه ریزی شده به ویژه در شرایط فعلی وجود داشته باشد، بسیار مناسب است.
وی با اشاره به چالش و بحثهای حوزه تجهیزات پزشکی در زمینه قیمت گذاریها گفت: خوشبختانه در این زمینه کمیتهای در اداره کل تجهیزات پزشکی تشکیل شده است.
روحی با بیان اینکه خوشبختانه رشد ۲۰ درصدی شرکتهای تولید کننده تجهیزات پزشکی در بیست و دومین نمایشگاه ایران هلث را شاهد هستیم، گفت: باید توجه کرد که بین ۶ تا ۲۵ درصد هزینهها در حوزه تولید تجهیزات پزشکی هزینه انتقال و تخصیص ارز است و این هزینهها گاهی به ۳۰ درصد هم میرسد و راهکار کاهش این هزینهها حذف سیستمها و فرآیندهای طاقت فرسا در بخش تخصیص و انتقال ارز است.
وی با تأکید بر اینکه در حوزه تجهیزات پزشکی نیازمند نگاهی متمرکز از سوی وزارت بهداشت هستیم، اظهار کرد: ما در این زمینه باید مدیریت واحدی داشته باشیم و خوشبختانه در زمینه خریدهای متمرکز تجهیزات پزشکی با کمک هیئت امنای صرفه جویی ارزی به توافق خوبی رسیدهایم.
وی یادآوری کرد: در حال حاضر در بسیاری از بخشهای تجهیزات پزشکی ۱۰۰ درصد نیاز کشور را از طریق تولید داخل تامین میکنیم. حال مازاد این تولیدات را میتوان صادر کرد. شعار ما در نمایشگاه ایران هلث توسعه تولید صادراتی است.
انتهای پیام/