به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج،سید امان الله جهانبین مدیرعامل جمعیت هلال احمر کهگیلویه و بویراحمد گفت: این دورهها در راستای ارتقاء سطح توانمندی امدادگران و نجاتگران و آشنایی با اصول و اقدامات پیش بیمارستانی در حوادث و سوانح در حال برگزاری است و تا قبل از پایان خرداد ماه به اتمام خواهند رسید.
وی با اشاره به اینکه این دوره پیش نیاز دورههای تخصصی پایه امداد و نجات است، افزود: سرفصلهای این دوره به مدت ۴۵ ساعت شامل مدیریت صحنه، آناتومی و فیزیولوژی، مدیریت راه هوایی، تریاژ در حوادث، تروما و ... میباشد که به صورت هم زمان در ۶ شهرستان استان کهگیلویه و بویراحمد و با استفاده از منابع داخلی این استان در حال برگزاری است. هم چنین با توجه به افزایش نقش و حضور فعال خانمها در بحث امداد و نجات، ۹ دوره به خواهران تخصیص یافت.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر کهگیلویه و بویراحمد از عموم مردم دعوت کردند جهت فراگیری آموزشهای کمکهای اولیه و آمادگی در برابر مخاطرات، به شعب جمعیت هلال احمر در استان مراجعه کنند تا با فراگیری آموزشهای لازم، با توجه به اینکه هر فرد بخشی از سیستم مدیریت بحران کشور تلقی میشود بتواند به هنگام وقوع حوادث و بلایا از خود و سایر اعضای خانواده خود مراقبت کند.
جهانبین افزود: امیدواریم همیشه حادثه و بلا از ما دور باشد، اما در زمان وقوع حوادثی مانند تصادف، زلزله، سقوط از کوه و... تنها افراد نزدیک به فرد حادثه دیده میتوانند فورا امدادرسانی کنند و گاهی حجم صدمات و خونریزی آنقدر بالاست که نیاز به امداد فوری جهت جلوگیری از خونریزی بیشتر نیاز است.
وی اضافه کرد: با فراگرفتن آموزشهای کمکهای اولیه و امادگی در برابر مخاطرات، میتوانیم از ایراد صدمات جدیدتر جلوگیری کنیم و تا پیش از انتقال به مراکز درمانی، از پیشرفت صدمات و عوارض جلوگیری کنیم.
انتهای پیام/پ