استاندار آذربایجان شرقی از تصویب تغییر ساعات کاری ادارات استان در ایام پیک مصرف خبر داد و گفت: روز آغاز تغییر ساعات کاری هم بر اساس ضرورت، تعیین خواهد شد.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز،پورمحمدی استاندار آذربایجان شرقی در جلسه شورای مدیریت بحران آذربایجان شرقی، با اشاره به اینکه روز‌های سخت سیل، سرمازدگی، آتش سوزی و... را پشت سر گذاشتیم که همه نهاد‌ها کار‌های خود را به خوبی مدیریت کردند و دامنه خسارت را به حداقل رساندند، با تقدیر از فعالان عرصه‌های مدیریت این بلایا اظهار داشت: زلزله‌های کوچک اطراف تبریز نشانگر آن است که در موقعیت جغرافیایی‌ای قرار داریم که در معرض حوادث و بلایای طبیعی هستیم و باید ضروریات مواجهه با بحران را همواره داشته باشیم.

وی افزود: گزارشات امروز نشان داد که تلاش‌های انجام شده برای مواجهه با حجم کار‌های بر زمین مانده کافی نیست. تجربه سیل کمک کرد که در دو ماه جند برابر سال گذشته امکانات خود را برای مواجهه با بحران سیل بسیج کنیم، در سایر بخش‌ها هم باید برای مقابله با بلایای احتمالی آمادگی کامل را داشته باشیم.

استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به اینکه جمعیت تبریز بیش از ۱ میلیون و ۹۰۰ هزار نفر است، گفت: پارک‌های محله‌ای به صورت چند منظوره ایجاد شده، ولی باید اساسی و جدی برای سیل و زلزله و آتش سوزی این مراکز را محیا کنیم. باید توجه کنیم که حاشیه نشینی در سیل و زلزله آسیب پذیرتر است، لذا باید علاج واقعه قبل از وقوع اندیشیده شود.

وی با بیان اینکه در موضوع آتش سوزی بازار همه ما متأثر شدیم، اما نکته تلخ اینجاست که از یک سوراخ دو بار گزیده شدیم خاطر نشان کرد: هرچند که اقداماتی انجام شده بود و باید قدردان زحمات هم باشیم، اما باید تاسیسات بازار برای گرمایش و سرمایش و برق رسانی به روز‌تر و امروزی‌تر و ایمن‌تر باشد.

پورمحمدی، کمبود برق در ایام گرم تابستان و پیک بار مصرف، جدی دانست و افزود: هرچه قدر تولید برق را افزایش دهیم، تا زمانی که الگوی مصرف اصلاح نشود، مصرف از تولید پیشی می‌گیرد و باید این فرهنگ مصرف اصلاح شود.

وی تاکید کرد: ادارات باید رابطی معرفی کنند و مسئول کنترل انرژی ادارات باشند، ضمن اینکه سیاست‌های تشویقی وزارت نیرو هم باید مورد توجه قرار گیرد.

استاندار آذربایجان شرقی از تصویب تغییر ساعات کاری ادارات استان در ایام پیک مصرف خبر داد و گفت: روز آغاز تغییر ساعات کاری هم بر اساس ضرورت، تعیین خواهد شد، معتقدم دو هفته برای تغییر ساعات اداری کافی است، ولی نسبت به شرایط مصرف روز در مورد آن تصمیم می‌گیریم.

وی تأمین خسارات آسیب دیدگان سیل و سرمازدگی را مورد تاکید قرار داد و گفت: لایروبی رودخانه‌ها با این اعتبارات، ۳۰ سال طول می‌کشد، لذا باید اقدامات جهادی مانند امسال رخ دهد و در طول مدت کوتاهی بتوانیم لایروبی رودخانه‌ها را به سرانجام برسانیم. نهاد‌های متولی هم موظفند که در حریم و بستر رودخانه هر کسی ساختمانی ساخته باشد، متعلق به هر کسی بود، تخریب شود چراکه صدمه آن به سایر مناطق هم با مسدود شدن دهانه پل‌ها و... وارد می‌شود.

پورمحمدی مشکلات حاشیه نشینی را در تبریز و استان جدی دانست و افزود: این مناطق به نوعی تهدید برای شهر است، ولی نباید فقط از دیدگاه ویرانی در سیل و زلزله و... دید، بلکه باید آثار منفی اجتماعی و فرهنگی آن هم مورد توجه قرار گرفته و در برنامه ریزی‌ها مد نظر قرار گیرد.

وی در پایان گفت: در زمینه مبارزه با آفات هم هر کمکی از سوی استانداری لازم است، دریغ نمی‌کنیم چراکه نباید این دفعه غافلگیر شویم و باید آمادگی لازم را داشته باشیم، ضمن اینکه برای ایام گرمای تابستان هم باید آمادگی لازم در جهت پیشگیری و اطفای آتش سوزی احتمالی را داشته باشیم.

 

انتهای پیام/ش

تصویب تغییر ساعات کاری ادارات استان در ایام پیک مصرف

برچسب ها: اشتغال ، صنعت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.