به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، معمولا مهمانیهای ما شامل یک وعده غذایی پذیرایی از مهمانانمان میشود. آشپزی برای مهمانان از رسوم ایرانیان بوده و به این ترتیب سعی میکنیم اوقات خوشی را برای کسانی که دوستشان داریم فراهم کنیم. یکی از ارکان پذیرایی در مهمانی، تهیه دسر برای بعد از غذا است.
اما، چون همیشه درگیر تهیه چند نوع غذا و رسیدگی به نظم و نظافت خانهمان هستیم، زمان زیادی برای تهیه دسر باقی نمیماند. در بسیاری از اوقات هم ممکن است ندانیم که چه دسری درست کنیم و به چه موادی برای تهیه آن نیاز خواهیم داشت. در این مواقع بلد بودن طرز تهیه چند دسر ساده میتواند بسیار کمک کننده باشد. به همین منظور در این مطلب قصد داریم دستورالعمل تهیه توت فرنگی کبابی با طعم فلفل را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
توت فرنگی – ۵۰۰ گرم
شکر- ۲ قاشق غذا خوری
فلفل سیاه – یک قاشق چای خوری
روغن زیتون – ۲ قاشق غذاخوری
نمک - به میزان لازم
لیمو – یک عدد
ماست یونانی – ۲۵۰ گرم
عسل- کمی (اختیاری)
ارده - ۱۰۰ گرم
طرز تهیه:
توت فرنگیها را بشویید و کلاهک آن را جدا کنید و در سینی فر قراردهید و در فر با دمای ۱۵۰ درجه یا کمی بیشتر کبابی کنید.
شکر، فلفل، روغن زیتون، آب لیمو و چاشنی دلخواه را با هم مخلوط و به توت فرنگی اضافه و آن را جا به جا کنید تا مطمئن شوید با چاشنی شما مزه دار شده است.
۱۵ دقیقه زمان لازم است تا توت فرنگیها مزه دار شود. سپس آن را از فر درآورید و اجازه دهید خنک شود. با ماست یونانی وکمی ارده میل کنید.
میتوانید از توت فرنگی مزه دار به جای مارمالاد شیرین در تهیه کیک هم استفاده کنید.
خواص:
توت فرنگی سرشار از ویتامین و فاقد چربی اشباع است و کالری کمی دارد.
یک واحد توت فرنگی معادل ۸ عدد است که ۵۰ کالری انرژی دارد.
توت فرنگی مانند سایر توتها مثل شاه توت، توت سفید، تمشک و... پاک کننده روده و مثانه است. دریافت روزانه یک واحد آن باعث افزایش قابل توجه فولات خون میشود.
منبع: روزنامه خراسان
انتهای پیام/