به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد ، علی اکبر حداد زاده مدیرکل دامپزشکی یزد گفت: شهروندان به منظور پیشگیری از ابتلا به بیماری خطرناک تب کریمه کنگو گوشت قرمز مورد نیاز به مهر دامپزشکی بر روی لاشهها دقت کنند.
حداد زاده افزود: ذبح دام در کشتارگاه با ایجاد شرایط نظارت شرعی و بهداشتی بر آن و انجام پیش سرد گذاری لاشهها، تضمین کننده سلامت گوشت است.
وی با اعلام اینکه کشتارگاهها متضمن سلامت گوشت مصرفی شهروندان هستند خاطر نشان کرد: کشتار دام خارج از کشتارگاه، خلاف است و فعالان کشتار غیرمجاز و عرضه گوشت در شرایط غیربهداشتی، زمینه ساز شیوع بیماریهای مشترک بین انسان و دام هستند و در صورت مشاهده چنین تخلفاتی با عاملان برخورد جدی و قانونی صورت میگیرد.
مدیرکل دامپزشکی یزد اضافه کرد: بیماری تب کریمه کنگو؛ بیماریی خطرناک است و هیچ گونه علائمی در دام زنده نداشته و در صورت آلوده بودن دام فقط زمانی میتوان از گوشت آن استفاده کرد که شرایط پس از کشتار و از جمله نگهداری لاشه در سالن پیش سرد به مدت ۲۴ ساعت رعایت شده باشد.
شایان بذکر است شهروندان می توانند پیشنهادات، انتقادات و شکایات خود را با سامانه تلفنی ۱۵۱۲ در میان بگذارند.
انتهای پیام/ غ