نحوه قرار گرفتن کشتی گیران رنکینگ دار در جدول مسابقات جهانی کشتی و گزینشی المپیک در قزاقستان مشخص شد.

به گزارش خبرنگار کشتی و رزمی گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، پس از استعلام فدراسیون، مدیر بخش ورزش‌های اتحادیه جهانی کشتی در پاسخ شیوه گروه بندی ۴ کشتی گیر برتر طرح رنکینگ سیستم در مسابقات را با توجه به صفحه ۱۵ قوانین کشتی به شرح زیر اعلام کرد:

کشتی گیر شماره ۱ در گروه بندی در ابتدای جدول قرار می‌گیرد (نفر اول بالای جدول)

کشتی گیر شماره ۲ در گروه بندی در پایین جدول قرار می گیرد (نفر اول پایین جدول)

کشتی گیر شماره ۳ در گروه بندی در بالای جدول پایین قرار می‌گیرد.

کشتی گیر شماره ۴ در گروه بندی در پایین جدول بالا قرار می‌گیرد.

اگر در جدول مرحله مقدماتی داشتیم، کشتی گیران رنکینگ دار در آخر وارد جدول خواهند شد. اگر تعداد ورزشکاران به گونه‌ای بود که نفرات برتر رنکینگ مجبور به شرکت در مرحله شوند، کشتی گیر برتر شماره ۴ اول وارد جدول خواهد شد. سپس نفر برتر شماره ۳ و در پایان کشتی گیر برتر شماره ۲ وارد جدول خواهد شد. اگر مجبور باشیم نفر برتر شماره ۱ را وارد جدول کنیم، تنها از طریق عدد کامل کشتی گیران شرکت کننده (۳۲-۱۶-۸) می‌باشد.

بر اساس طرح سید بندی اتحادیه جهانی کشتی گیرانی که در رقابت‌های اعلام شده، مسابقات جهانی، قاره‌ای و رقابت‌های بین المللی دارای طرح سیستم رنکینگ شرکت کنند با توجه به مقام بدست آورده امتیازاتی را بدست خواهند آورد که ۴ نفر برتر هر وزن (از لحاظ کسب امتیاز) در رقابت‌های جهانی و یا المپیک به ترتیب در بالا و پایین جدول (دو نفر بالا و دو نفر پایین) قرار می‌گیرند.

بر اساس اعلام اتحادیه جهانی کشتی امتیازات بدست آمده مسابقات جهانی، جزء طرح سیستم رنکینگ در رقابت‌های سال آینده کشتی گیران محسوب خواهد شد و این رقابت‌ها ارفاق وزنی ندارد.

نحوه امتیاز گیری کشتی گیران در مسابقاتی که جزء طرح سیستم رنکینگ محسوب می‌شوند به شرح زیر است:

- قهرمانی جهان:
مقام اول: ۵۰ امتیاز
مقام دوم: ۳۰ امتیاز
مقام سوم مشترک: ۱۵ امتیاز
مقام پنجم مشترک: ۱۰ امتیاز
مقام هفتم: ۸ امتیاز
مقام هشتم: ۶ امتیاز
مقام نهم: ۴ امتیاز
مقام دهم: ۲ امتیاز

- قهرمانی قاره ای:
مقام اول: ۱۲ امتیاز
مقام دوم: ۱۰ امتیاز
مقام سوم مشترک: ۸ امتیاز
مقام پنجم مشترک: ۶ امتیاز
مقام هفتم: ۴ امتیاز
مقام هشتم: ۲ امتیاز

- مسابقات بین المللی دارای رنکینگ:
مقام اول: ۸ امتیاز
مقام دوم: ۶ امتیاز
مقام سوم مشترک: ۴ امتیاز
مقام پنجم مشترک: ۲ امتیاز

از دیگر مواردی که در این طرح لحاظ شده تعداد کشتی گیران در هر مسابقه است به طوری که برای گروه‌های وزنی با ۱۰ شرکت کننده و یا کمتر ۶ امتیاز اضافه، برای گروه‌های ۲۰-۱۱ کشتی گیر ۸ امتیاز اضافه و برای گروه‌هایی که بیش از ۲۰ شرکت کننده در آن حضور داشته باشند ۱۰ امتیاز اضافه داده خواهد شد.

امتیازات به ورزشکاری که در آن وزن کشتی می‌گیرد اختصاص داده خواهد شد و غیر قابل انتقال به سایر کشتی گیران و اوزان دیگر خواهد بود. امتیازات بعد از مسابقات قهرمانی جهان و بازی‌های المپیک و قهرمانی جهان‌های پیشین و بازی‌هایی که برای رنکینگ آن سال استفاده میشود صفر (reset (خواهد شد. به عنوان مثال، رنکینگ سال ۲۰۱۹ با نتایج مسابقات قهرمانی جهان بوداپست ۲۰۱۸ آغاز می‌شود.

همچنین اگر کشتی گیری وزن خود را تغییر دهد امتیازات وی در وزن جدید منتقل می‌شود و در پایان سال رتبه بندی بهترین ورزشکار سال از اول ژانویه تعیین خواهد شد و رتبه بندی جدید با آخرین مسابقه جهانی و یا بازی‌های المپیک محاسبه خواهد شد.

رقابت‌های جهانی کشتی و گزینشی المپیک روز‌های ۲۳ تا ۳۱ شهریورماه در شهر نورسلطان قزاقستان برگزار می‌شود و ۱۰۸ کشتی گیر (نفرات اول تا پنجم آزاد، فرنگی و زنان) مجوز حضور در المپیک را در ۶ وزن المپیکی بدست می‌آورند.


بیشتر بخوانید:

مولای ما سید علی خامنه‌ای است

جلسه کمیته برگزاری مسابقات جهانی کشتی برگزار شد/ تدارک ویژه قزاق ها برای انجام رقابت ها


انتهای پیام/

۲۳ شهریورماه آغاز رقابت‌های جهانی کشتی و گزینشی المپیک در قزاقستان

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار